Marina
Fins al 17 de maig

L'exposició itinerant 'Parc de la Serralada de Marina' arriba a la Biblioteca de Cabrils

$urlFileEntry

Biblioteca de Cabrils. Autor: XPN

07/05/2018

De retorn de l’Espai Natura Fundació Sabadell, entre el 4 i el 17 de maig la mostra 'Parc de la Serralada de Marina' pot visitar-se a la Biblioteca de Cabrils.

L'exposició itinerant “Parc de la Serralada de Marina” consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló. El fil conductor és el personatge de la Marina, una jove laietana del poblat ibèric de les Maleses.

"Parc de la Serralada de Marina" incorpora diversos elements gràfics entre els quals destaquen les il·lustracions naturalistes i els elements interactius senzills i efectius. A més a més, també presenta recursos variats com una passejada audiovisual, elements de participació, encunyats d’objectes i espècies o una ambientació aromàtica.

Aquesta mostra pretén sensibilitzar la població dels diversos municipis del Parc de la Serralada de Marina i els seus visitants de la importància de conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi.

Itinerància

Fins al moment, “Parc de la Serralada de Marina” s’ha pogut veure a l’Espai Natura Fundació Sabadell, l'IES Pompeu Fabra de Badalona, a la Biblioteca Sant Adrià Besòs, a la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta (Badalona), a Ecometròpoli. Centre d’Educació Ambiental i Punt d’Informació del Parc (Santa Coloma de Gramenet), a l’Escola de Natura Angeleta Ferrer a Can Miravitges (Badalona), al Centre d'Estudis del Barcelonès Nord (Santa Coloma de Gramenet), a l'Oficina de Turisme de Badalona i a diversos centres educatius dels municipis que conformen el Parc.

Descarregueu-vos el tríptic de l'exposició. Per a més informació sobre els horaris de la Biblioteca de Cabrils, consulteu l’enllaç següent. Si encara no n'heu gaudit, no us la perdeu!

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Marina, Educació ambiental,