Marina
Del 15 de gener al 15 de febrer

La Biblioteca Sant Adrià Besòs acull l'exposició itinerant 'Parc de la Serralada de Marina'

$urlFileEntry

Muntatge de l'exposició. Autor: XPN

14/01/2018

Després d’estar exposada a la Biblioteca Can Casacuberta de Badalona fins a l’1 de desembre del 2017, entre el 15 de gener i el 15 de febrer d’enguany la mostra 'Parc de la Serralada de Marina' pot visitar-se a la Biblioteca Sant Adrià.

L'exposició consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló. El fil conductor és el personatge de la Marina, una jove laietana del poblat ibèric de les Maleses.

"Parc de la Serralada de Marina" incorpora diversos elements gràfics entre els quals destaquen les il·lustracions naturalistes i els elements interactius senzills i efectius. A més, també presenta recursos variats com una passejada audiovisual, elements de participació, encunyats d’objectes i espècies o una ambientació aromàtica.

Aquesta mostra pretén sensibilitzar la població dels diversos municipis del Parc de la Serralada de Marina i els seus visitants de la importància de conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi.

Entre d’altres, fins al moment l’exposició s’ha pogut veure a la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta (Badalona), a Ecometròpoli. Centre d’Educació Ambiental i Punt d’Informació del Parc (Santa Coloma de Gramenet), a l’Escola de Natura Angeleta Ferrer a Can Miravitges (Badalona), al Centre d'Estudis del Barcelonès Nord (Santa Coloma de Gramenet), a l'Oficina de Turisme de Badalona i a centres educatius dels municipis que conformen el Parc.

Descarregueu-vos aquí el tríptic de l'exposició. Per a més informació sobre els horaris de la Biblioteca Sant Adrià, consulteu l’enllaç següent. Si encara no n'heu gaudit, no us la perdeu!

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Marina, Educació ambiental, Biodiversitat, Educació ambiental, Divulgació, Exposicions,