Marina | Sant Llorenç-Obac
Del 8 al 29 d'abril

L'Espai Natura Fundació Sabadell acull l'exposició itinerant 'Parc de la Serralada de Marina'

$urlFileEntry

Detall de l'exposició. Autor: XPN

06/04/2018

Continuant amb la seva itinerància, entre el 8 i el 29 d’abril la mostra 'Parc de la Serralada de Marina' pot visitar-se a la Masia Can Deu (Espai Natura Fundació Sabadell).

La mostra, que en aquesta ocasió s'instal·la fora de l'àmbit del Parc de la Serralada de Marina, pretén sensibilitzar la població de la importància de conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi.

Consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló. El fil conductor és el personatge de la Marina, una jove laietana del poblat ibèric de les Maleses.

"Parc de la Serralada de Marina" incorpora diversos elements gràfics entre els quals destaquen les il·lustracions naturalistes i els elements interactius senzills i efectius. A més, també presenta recursos variats com una passejada audiovisual, elements de participació, encunyats d’objectes i espècies o una ambientació aromàtica.

Itinerància

Fins ara, "Parc de la Serralada de Marina" ja s’ha pogut veure a l'IES Pompeu Fabra de Badalona, a la Biblioteca Sant Adrià Besòs, a la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta (Badalona), a Ecometròpoli. Centre d’Educació Ambiental i Punt d’Informació del Parc (Santa Coloma de Gramenet), a l’Escola de Natura Angeleta Ferrer a Can Miravitges (Badalona), al Centre d'Estudis del Barcelonès Nord (Santa Coloma de Gramenet), a l'Oficina de Turisme de Badalona i a diversos centres educatius dels municipis que conformen el Parc.

Descarregueu-vos aquí el tríptic de l'exposició.

Per a més informació sobre l’Espai Natura Fundació Sabadell 1859 (Masia Can Deu, c. de la Prada, s/n), consulteu aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Marina, Sant Llorenç-Obac, Educació ambiental, Biodiversitat, Educació ambiental, Divulgació, Exposicions,