caes

Marina Prèviament es va fer una visita guiada al monestir

La música de Vic Moliner dona el tret de sortida al cicle Parcs en concert 2024 al monestir de Sant Jeroni de la Murtra

26/04/2024

El cantautor gironí Vic Moliner va donar el tret de sortida al cicle Parcs en concert el dissabte 20 d’abril al Parc de la Serralada de Marina, concretament al monestir de Sant Jeroni de la Murtra, a Badalona. El músic, acompanyat de la cantautora Paula Grande, va presentar el seu darrer treball poeticomusical Foc i endreces (2023), on parla i explica la manera en què vol relacionar-se amb el món.

El concert de Vic Moliner es va dur a terme a l’interior de l’antiga església de Sant Jeroni, que ara és un extraordinari escenari a cel obert. Un escenari únic que es va omplir de gom a gom d’un públic assedegat de música i de cultura i que va poder conèixer, abans del concert, la història d’aquest singular monument gràcies a la visita guiada que Inèditours va oferir. Unes 150 persones van poder gaudir del concert de Vic Moliner i Paula Grande, a més de la visita guiada i dels vins del celler Vins de Dalt.

Amb aquest concert s’inaugura la nova temporada de Parcs en concert, que ja és un cicle consolidat al territori i que continuarà fins a l’octubre oferint una desena de concerts als diferents parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, a més d’un concert a la ciutat de l’Alguer (Sardenya).

El cicle Parcs en concert continuarà aquest 2024 amb artistes tan interessants com Ernest Crusats, Meritxell Neddermann, Lia Sampai, Raquel Lua i Foresta, entre d’altres. Tots els concerts són gratuïts i se'n pot conèixer la programació a través del web del cicle.

compartir

Font de la informació: Neandertal Records

Categoria: Marina, Viu el parc, ODS,

Recursos

Parcs en concertParcs en concert