Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny A la Font Bona de Sant Marçal (Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera)

'Pianto', de Sílvia Bel Fransi, proper recital del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges

$urlFileEntry

Imatge recital. Autor: XPN

23/07/2018

Després de portar la poesia i la música al Parc del Castell de Montesquiu, Parc de la Serralada Litoral, Parc Natural de l’Alt Pirineu, Parc de la Serralada de Marina i Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el proper diumenge 5 d’agost, el cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2018' arriba al Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera.

L’espectacle programat el diumenge 5 d’agost, 12 h, a la Font Bona de Sant Marçal (ctra. GIV-5201 de Viladrau a Santa Fe de Montseny, km 0. Montseny), porta per títol “Pianto”, i és una performance poètica a càrrec de Sílvia Bel Fransi amb l’acompanyament musical de Sílvia Comes. 

Recitals a l'Alguer

L’agost acollirà també dos recitals a l’Alguer (Sardenya). Us en donem els detalls:

Parco Nazionale dell’Isola dell’Asinara

Dijous 30 d’agost, 19.30 h, Porto Torres (l’Alguer. Sardenya, Itàlia).

Recital poètic a càrrec d’Odile Arqué Gibernau i Iban L. Llop.

Parco di Porto Conte

Divendres 31 d’agost, 20 h, plaça della Juharia (l’Alguer. Sardenya, Itàlia).

Recital poètic a càrrec d’Odile Arqué Gibernau i Iban L. Llop

Poesia als parcs. Lletres i paisatges

Poesia als parcs. Lletres i paisatges és un cicle poètic que va néixer el 2005 dins el marc del programa Viu el parc. Aquest cicle es basa en un seguit de lectures i recitals poètics que es duen a terme a cada un dels deu espais de la Xarxa de Parcs Naturals i a d’altres espais naturals protegits de dins o fora de Catalunya, amb qui la Diputació de Barcelona manté vincles culturals per raó d’agermanaments estables o convenis específics establerts amb entitats culturals o conservacionistes del país o l’estranger, com ara l’Obra Cultural de l’Alguer, a Sardenya.

Des de l’any 2008, el programa compta amb el suport i la col·laboració de la Institució de Lletres Catalanes, adscrit al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb qui des del 2010 la Diputació de Barcelona té subscrit un conveni de col·laboració mútua per donar suport al cicle.

Descarregueu-vos el programa complet, aquí. No us perdeu els propers recitals!

compartir

Font de la informació: XPN

Categoria: Viu el parc, Poesia als parcs, Educació ambiental, Poesia als Parcs, Educació ambiental, Educació ambiental, Montseny, general,