Marina
Trobareu les imatges al Facebook del Parc

El 4t Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina ja té guanyadors

$urlFileEntry

Guanyadors d'enguany. Autor: XPN

22/06/2017

Tres instantànies d’Agustí González, Josep Ponsa i Joan Mimó han estat les guanyadores del 4t Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina. Fins al 30 de setembre, s’exposen a la Biblioteca Elisenda de Montcada acompanyades d’una selecció de les imatges més rellevants que han participat al certamen d'enguany.

Un cop finalitzat el termini per presentar treballs, el jurat (format per tres representants de la Federació Catalana de Fotografia - FCF) va reunir-se el dissabte 10 de juny a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOTMiR) per examinar les 227 obres presentades i fer públic el veredicte del concurs.

Enguany, els guanyadors de les diverses categories han estat els següents:

· Premi a la millor fotografia de flora i/o fauna a Agustí González, per la fotografia "Aquilegia", presa a la Conreria.

· Premi a la millor fotografia de patrimoni a Josep Ponsa, per la fotografia "Sant Jeroni de la Murtra 2109 entrada", presa a Sant Jeroni de la Murtra.

· Premi a la millor fotografia de paisatge a Joan Mimó per la fotografia "Paisatge camí de Sant Jeroni de la Murtra", presa al camí de Sant Jeroni de la Murtra.

Uns dies més tard, el dilluns 19 de juny a les 19 h a la Biblioteca Elisenda de Montcada (seu del Centre de Documentació del Parc), ha tingut lloc el lliurament de premis als guardonats. L’acte ha comptat amb la presència de la directora del Parc de la Serralada de Marina, Cinta Pérez; del president de l’AFOTMiR, Cosme Oriol, i de la regidora de Cultura i Patrimoni de Montcada i Reixac, Mónica Martínez, que han lliurat els guardons als autors premiats i han destacat l’augment de participants, la consolidació del certamen i la dificultat a l’hora de triar les imatges guanyadores, atesa la gran qualitat de les fotografies participants.

Tot seguit han donat pas a la inauguració a la sala d’exposicions de la Biblioteca Elisenda d’una mostra de les fotografies premiades amb una selecció de les més destacades que es podrà visitar fins al 30 de setembre.

Podeu veure totes les fotografies que es van presentar a la pàgina de Facebook del Parc de la Serralada de Marina, on s’han anat publicant en l’àlbum d’imatges del 4t Concurs Fotogràfic al llarg del concurs.

Organitzat pel Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina i l’Ajuntament de Montcada i Reixac, el certamen fotogràfic s’ha realitzat amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac i el patrocini del Consorci del Parc de la Serralada de Marina.

Moltes felicitats als guanyadors i moltes gràcies a tots els participants! No us perdeu l’exposició... i us esperem en properes edicions!

compartir

Font de la informació: Biblioteca Elisenda de Montcada i XPN

Categoria: Educació ambiental, Marina, Educació ambiental, Educació ambiental,