Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny Inclou fotografies de gran bellesa

Martí Boada i Teresa Romanillos fan un llibre sobre el Parc Natural del Montseny

$urlFileEntry

Portada del llibre

04/12/2014

El doctor en ciències ambientals Martí Boada i la metgessa Teresa Rabanillos són els autors del llibre (textos i fotografies) ‘El Parc Natural del Montseny' (Viena Edicions), que es va presentar el 22 de novembre a la sala Bernat Martorell de Sant Celoni davant un centenar de persones. El llibre ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona, gestores del parc, entre d'altres.

Es tracta d'una visió espectacular d'un massís amb una biodiversitat excepcional. El Montseny com exemple de paisatge en què el combinat de natura i presència humana ha generat un espai sociocultural dels més rellevants i singulars del país. ‘El paisatge forma part del nostre patrimoni individual i col·lectiu, i no és estàtic: es modela amb la mà i la mirada dels humans que en gaudim i que hi vivim i hi treballem'.

El llibre repassa els diversos ecosistemes que s'hi poden trobar i les activitats humanes que hi tenen lloc, i explica com qualsevol canvi en aquesta interacció, encara que pugui semblar insignificant, amb el transcurs del temps desencadena canvis rellevants. En definitiva el llibre -amb textos en català, castellà i anglès- vol celebrar aquest bell Montseny, ric i divers en la  natura i també en la cultura.

compartir

Font de la informació: Viena Editorial

Categoria: Montseny, Llibres, revistes i CD, Biodiversitat, general,

Tags: tritó, conservació,