Montesquiu
Sis mostres, entre juliol del 2017 i gener del 2018

Nou cicle d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell

$urlFileEntry

Cabanya del Castell. Autor: Autor: Enfo / Wikimedia Commons

25/06/2017

El Parc del Castell de Montesquiu ha programat, entre els mesos de juliol del 2017 i gener del 2018, sis noves exposicions temporals que es podran veure a la Cabanya del Castell. L’entrada és lliure i les mostres expositives podran visitar-se els dissabtes i festius, de les 11 a les 14 h. El cicle s'inaugura amb les fotografies de Joan Santaugini, exposades entre l’1 i el 30 de juliol juntament amb les imatges guanyadores i finalistes del 18è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu, celebrat el 4 de juny. La inauguració d'ambdues mostres és el mateix dissabte 1 a les 12 h del migdia.

Aquí teniu el detall de les sis exposicions en què es combina pintura amb dibuix, fotografia amb una mostra filatèlica, entre d’altres tècniques, estils i llenguatges artístics:

· De l’1 al 30 de juliol:

Joan Santaugini - “Panoràmiques del món”

Fotografia

Exposició fotogràfica de paisatges en format panoràmic, fruit dels viatges arreu del món i la passió per la fotografia de l’autor. Mostra de la diversitat i bellesa que es pot trobar en diferents racons del planeta on la natura continua mostrant la seva força i riquesa.

18è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu 

Imatges guanyadores i finalistes

Inauguració: dissabte 1 de juliol a les 12 h.

· Del 5 al 27 d’agost:

XXII Mostra internacional i multidisciplinària d'art contemporani

Diferents disciplines artístiques

El Circuit Artístic celebra deu anys seguint amb l’objectiu inicial de donar suport als artistes, per tal d’apropar-los a la societat mitjançant mostres d’art contemporani a diferents punts de Catalunya. Al llarg de la seva trajectòria, ha ampliat el seu camp d’acció mitjançant la col·laboració amb diferents institucions. També coordina, participa i col·labora en certàmens i fires d’art.

Inauguració: dissabte 5 d’agost a les 12 h.

· De 2 al 24 de setembre:

BisAurart

Diferents disciplines artístiques

La 29a mostra d’art dels artistes del Bisaura vol donar a conèixer, preservar, potenciar i valorar l’art del nostre territori. Són artistes amb un perfil, una tècnica i una relació amb l’art completament diferents l’un de l’altre, però que junts aporten diversitat, riquesa i creativitat.

Inauguració: dissabte 2 de setembre a les 17 h.

· Del 30 de setembre al 29 d’octubre:

Cercle Filatèlic i Numismàtic de Ripoll - Mostra filatèlica

Clara Casals - Dibuix

La natura engloba animals, pedres, boscos, platges i, en general, totes les coses que no han estat alterades per l’ésser humà. La importància que té la conservació de la natura i el medi ambient per al benestar de l’ésser humà, que és qui habita en aquest medi, és absoluta per evitar convertir-nos en el gran depredador del nostre propi hàbitat.

Inauguració: dissabte 30 de setembre a les 12 h.

· Del 4 al 26 de novembre:

Eudald Solà - “El Pirineu amagat”

Fotografia

Una exposició protagonitzada per les fotografies més sorprenents de la fauna del Pirineu Oriental, amb animals que habitualment s’amaguen als muntanyencs i que Eudald Solà va saber capturar amb l’objectiu de la seva càmera. El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló vol retre un reconeixement públic a la tasca fotográfica d’Eudald Solà, amic i habitual espectador del certamen. Nascut a Torelló el 1966, Solà, gran amant de la natura i membre de l’Agrupació Fotogràfica de Sant Pere de Torelló, va morir el gener del 2015 en un accident de muntanya, durant una de les seves sortides fotogràfiques a Ull de Ter.

Inauguració: dissabte 4 de novembre a les 12 h.

 · Del 2 de desembre del 2017 al 28 de gener del 2018:

COLBACAT a Montesquiu

Diversos artistas

COLBACAT presenta un grup d’artistes amb una dilatada trajectòria. Margarita Garcia Riera, Ramon Ballester Fernández, Alberto Costa Martínez-Hidalgo, Abel Masana Saburit, Àngel Martínez Serrano, Helena Garcia Roc, Montse Barros Amils, Isabel Sánchez Shirmeister, Montse Riu Martí, Andres Ortega Cruz, Fernando Serrano Bautista i Conxa Martínez Reig són artistes plàstics amb una obra perfectament consolidada i en constant evolució. En aquesta mostra, trobareu una diversitat d’estils, de formes de pensar i materialitzar les vivències, de concebre el món i, en definitiva, de creació artística personal i lliure.

Inauguració: dissabte 2 de desembre a les 12 h.

 

El Parc del Castell de Montesquiu té una trajectòria de compromís amb les diferents expressions artístiques que queda palesa en l'organització de múltiples activitats que promouen i difonen els diversos llenguatges artístics. En aquest sentit, cal destacar la Quinzena d'Art de Montesquiu, la Mostra d'Arts Vives o el programa lúdic i cultural Viu el parc.

Des de l'any 2003, la Cabanya del Castell s'ha convertit en un espai destinat a exposicions temporals, on els artistes locals i d'altres latituds tenen l'oportunitat d'exposar les seves obres. Des de llavors, s'han fet nombroses exposicions de periodicitat mensual, tant de caràcter individual com col·lectiu i abraçant les diferents branques de l'art.

Al programa trobareu tota la informació d'aquest cicle d'exposicions, a més a més de les dates corresponents a les diverses inauguracions.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montesquiu,