Montesquiu
Els divendres i dissabtes, del 4 al 26 d'octubre

Comença una nova edició de les visites teatralitzades al castell de Montesquiu

$urlFileEntry

Detall del programa. Autor: XPN

23/09/2019

A l'octubre, teniu una nova oportunitat de gaudir de 'Les malediccions del castell de Montesquiu', el nou format de visites teatralitzades al castell de Montesquiu. Us hi esperem! 

Amb el nom de "Les malediccions del castell de Montesquiu", les noves visites teatralitzades a càrrec de Teatre Essela són un espectacle itinerant per diverses dependències del castell de Montesquiu a la recerca d’esperits, ànimes, aparicions i fantasmes. Una proposta que pot fer por... i és millor veure acompanyat!

Més informació

Tots els divendres i dissabtes d'octubre. Horari: 20 h. Durada: 90 minuts.

Entrades anticipades: infants fins a 12 anys: 8 euros / adults: 10 euros // Taquilla: infants fins a 12 anys: 10 euros / adults: 12 euros.

Contacte i venda d'entrades: parcs.diba.cat/web/montesquiu. El mateix dia de la visita es poden adquirir les entrades al castell, sempre que quedin places disponibles.

Espectacle recomanat per a majors de vuit anys. Les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultats per seguir la visita. Places limitades.

Programa d'activitats de tardor

En aquest enllaç podeu consultar la resta d'activitats del programa de tardor del 2019 al Parc del Castell de Montesquiu. Entre d'altres, hi trobareu sortides i passejades guiades sobre ornitologia, història, patrimoni construït, boscos i biodiversitat al Parc.

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Educació ambiental,