Montesquiu
Augment considerable de participants

Ja pots veure les imatges guanyadores del 18è Ral·li Fotogràfic

$urlFileEntry

Alguns dels guanyadors. Autor: XPN

07/07/2017

L’1 de juliol a les 12 h del migdia va tenir lloc l'entrega de premis de la 18a edició del Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu. Les imatges guanyadores així com les finalistes poden veure's exposades a la Cabanya del Castell fins al 30 de juliol.

En el marc del programa Viu el parc del Parc del Castell de Montesquiu, el passat diumenge 4 de juny va tenir lloc el 18è Ral·li Fotogràfic, un autèntic clàssic dins de les propostes culturals i d'oci organitzades durant la Festa al parc.

Enguany, es van presentar un total de 161 fotografies fetes per 57 inscrits, una participació que ha augmentat considerablement, sent remarcable la presència i participació de famílies al complet, un fet a l'alça, amb una presència més alta de persones provinents de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Uns dies més tard, el dissabte 1 de juliol a les 12 h del migdia, va tenir lloc a la Cabanya del Castell l'entrega de premis. El jurat format per representants de la Gerència d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i del Grup Fotogràfic Manlleu va decidir atorgar els premis següents:

· Premi a la millor col·lecció: Laura Yuste Fresneda, de les Masies de Voltregà.

· Premi al tema "Màgia": M. Carme Castany Vilamanya, de Vic.

· Premi al tema "El Parc": Núria Briansó Montoro, de Mataró.

· Premi al tema "Dinàmic": Juan José Vera Caballero, de Granollers.

· Premi a la millor col·lecció infantil: Jos Orriols Colomer, de Ripoll.

Les trobareu a l’Àlbum d’imatges guanyadores del 18è Ral·li Fotogràfic. Per altra banda, en aquest enllaç podeu veure tant les guanyadors com la resta d’imatges participants. 

Les imatges guanyadores i les finalistes estan exposades fins al 30 de juliol a la Cabanya del Castell, dissabtes i festius de les 11 a les 14 h, juntament amb la mostra de fotografies panoràmiques d'arreu del món de Joan Santaugini. Amplieu aquí la informació sobre el programa d'exposicions temporals actual del Parc del Castell de Montesquiu.

 

compartir

Font de la informació: Grup Fotogràfic Manlleu i XPN

Categoria: Montesquiu, Educació ambiental, Viu el parc,