Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Montesquiu
Marala, Roger Mas i Ivette Nadal en són protagonistes

El cicle Notes a la Cabanya omple de música el Parc del Castell de Montesquiu

$urlFileEntry

Cartell

16/09/2020

Després d’uns mesos d’inactivitat a causa de la COVID-19, torna la programació cultural i d’activitats de descoberta de la natura i el territori al Parc del Castell de Montesquiu amb el cicle Notes a la Cabanya, un cicle on la paraula pren el protagonisme en els seus diferents formats, acompanyada de música o en forma de poesia. Tots els espectacles tenen un aforament limitat i cal reservar entrades a p.montesquiu.bisaura@diba.cat o al telèfon 938 529 234.

El cicle es va iniciar el dissabte 5 de setembre a l’aplec de Sant Moí, amb l’actuació de Marenda, música de taverna i violí. Aquest acte estava emmarcat dins el programa Viu el Parc de la Xarxa de Parcs Naturals i forma part dels actes programats per la Festa Major de Santa Maria de Besora.

Així mateix, també la trobada anual al castell de Besora amb l’acompanyament del grup Jazz Collsacabra, el passat diumenge 13 de setembre al migdia, va ser un acte emmarcat en el programa Festa Major a Santa Maria de Besora. El format de la jornada va ser diferent per tal de complir amb tots els protocols d’actuació necessaris per la situació excepcional que vivim. Tot i les circumstàncies, els arqueòlegs Marta Fàbregas i Cesc Busquets van poder mostrar els últims treballs arqueològics i de les novetats en les obres de restauració de l’església al Castell de Besora.

El diumenge 20 de setembre a les 12 h als jardins del castell continua el cicle amb Marala (veus, guitarres i percussió)  amb Pablo Macho com a poeta convidat. Aquest concert forma part de Parcs en Concert, un cicle de concerts en espais naturals i patrimonials inclòs en el programa Viu el Parc.

Seguirem dissabte 10 d’octubre a les 20.30 h amb les notes de cantautor de Roger Mas, amb veu i guitarra. Dins l’espai de la Cabanya del castell, el cantautor solsoní ens oferirà un recull de les seves cançons més emblemàtiques junt amb poemes cantats o bé recitats, inclosos al seu últim disc “Parnàs”.

Tanca el cicle, el dissabte 17 de novembre al vespre a la Cabanya del castell, el recital poètic L’àngel i la infermesa de les cançons a càrrec d’Ivette Nadal amb l’acompanyament musical de Caïm Riba a la guitarra. Ivette Nadal ens endinsa en les essències de la paraula, en les llums i les foscors del pensament, en els dominis de la poesia, a través d'una de les veus més intenses del nostre present musical i poètic. Aquest espectacle forma part del programa Poesia als Parcs. Lletres i Paisatges.

En els concerts oferts a la Cabanya i als jardins del castell, la Tartana, una foodtrack de gastronomia del territori, oferirà servei de bar i quelcom per menjar i beure des d’una hora abans de l’espectacle.

Tots els espectacles tenen un aforament limitat i cal reservar entrades a p.montesquiu.bisaura@diba.cat / 938 529 234.

En el cas de la sessió del dia 10 d'octubre de Roger Mas, cal comprar entrada a http://bit.ly/notescabanya

compartir

Font de la informació: Parc del Castell de Montesquiu

Categoria: Concerts, Montesquiu, Parc a Taula, Parc a taula, Poesia als Parcs, general,