caes

Montesquiu Els actes centrals es fan el diumenge 2 de juny

El Parc del Castell de Montesquiu celebra la 29a edició del programa cultural Viu el parc! amb la matinal, el ral·li fotogràfic i diverses activitats

27/05/2024

Els jardins del castell de Montesquiu acullen el diumenge 2 de juny la Matinal al parc del programa Viu el parc del Parc del Castell de Montesquiu. Es tracta de la 29a edició. Durant el mateix diumenge també es faran visites guiades al castell i el 25è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu.

La matinal, que comença a les 10.30 h, comptarà amb diversos tallers, com ara els jocs de fusta del taller RE-CREA i La capsa dels sentits, un espai per descobrir i redescobrir la natura, amb TalleretCraft. A les 11 h tindrà lloc el taller amb fibres vegetals “El teixit de la vida”, a càrrec de Carles Alcoy. I a les 12 h es farà l’espectacle de cloenda, amb animació musical per a totes les edats amb Carles Cuberes.

Les visites guiades al castell, que tenen places limitades, es faran a les 10, 11, 12 i 13 h, amb inscripció al mateix castell.

Concurs de fotografia

I els que vulguin participar al ral·li fotogràfic tenen tot el dia 2 per fer les fotos proposades segons els temes publicats al web del concurs el mateix diumenge a les 8 del matí i penjar-les abans de les 12 de la nit.

L’objectiu del concurs és promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Castell de Montesquiu i dels municipis que componen el Bisaura: Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Sora i Vidrà. 

El premi a la millor col·lecció està dotat amb 300 euros, hi ha tres primers premis dotats amb 150 euros a la millor fotografia de cada tema i un premi especial per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montesquiu, Educació ambiental, Viu el parc, ODS,