Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Montesquiu El mapa s'ha editat en català, castellà, anglès i francès

Disponibles les versions en idiomes del mapa de l'informador del Parc del Castell de Montesquiu

$urlFileEntry

Detall del mapa. Autor: XPN

28/09/2020

El document, reeditat amb un disseny nou, situa en el mapa del Parc els diversos equipaments i serveis i altres dades rellevants com carreteres, pistes, aparcaments, GR, PR, SL, cims, masos i colls, entre d’altres. També conté informació sobre els itineraris senyalitzats, consells i recomanacions. Disponible en català, castellà, anglès i francès, és una bona eina per planificar les sortides i visites al Parc del Castell de Montesquiu.

El mapa de l’informador també ofereix recomanacions i consells sobre bones pràctiques, ús de la bicicleta, circulació motoritzada, mesures de seguretat durant l’estada, què cal fer amb les deixalles, com ajudar a prevenir un incendi o com visitar el Parc amb animals de companyia, a més d’altres recomanacions generals.

La publicació es completa amb una presentació del Parc i la informació bàsica sobre la vegetació, la fauna i el patrimoni arquitectònic així com les dades de contacte de l’Oficina i el Punt d’informació del Parc, el castell de Montesquiu i l’Àrea d’esplai de la font del Castell Xic.

Atesa la situació actual i les mesures de seguretat preses davant la COVID-19, trobareu el nou mapa de l’informador en format PDF a la pàgina web del Parc en català, castellà, anglès i francès. Així mateix, el Parc del Castell de Montesquiu ha posat a disposició dels visitants la informació i documents més rellevant en codis QR, entre els quals figura el mapa de l'informador.

Si voleu completar els documents imprescindibles per planificar i gaudir al màxim les vostres visites al Parc del Castell de Montesquiu, consulteu també el desplegable del Parc. Aquesta publicació de benvinguda conté una selecció dels deu punts d'interès més rellevants de l'espai natural protegit acompanyats d'una breu explicació i ubicats en el mapa del Parc. Descarregueu-vos-el en català, castellà, anglès o francès aquí.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Divulgació, Montesquiu, Biodiversitat,