Montesquiu
De juliol a gener del 2016

El Parc del Castell de Montesquiu programa exposicions temporals a la Cabanya del Castell

$urlFileEntry

Cabanya del Castell. Autor: XPN

25/06/2015

El Parc del Castell de Montesquiu ha programat, de juliol a gener del 2016, sis exposicions que es podran veure els dissabtes i festius, d'11 a 14 h, a la Cabanya del Castell, amb entrada lliure. La primera mostra són les imatges guanyadores i finalistes del 16è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu, juntament amb fotografies dels Col·lectius Fotogràfics d'Osona, del 4 al 26 de juliol.

La resta d'exposicions programades són:

 

· De l'1 al 30 d'agost:

VII Exposició Col·lectiva Multidisciplinària d'Art Contemporani

Circuit Artístic

L'exposició vol mostrar el diàleg creatiu actual en la seva diversitat. Compta, com ja va ocórrer en edicions anteriors, amb la participació d'artistes nacionals i internacionals.

 

· Del 5 al 27 de setembre:

Bisaurart

Mostra col·lectiva que té com a finalitat donar a conèixer els artistes del Bisaura, i preservar, potenciar i valorar l'art d'aquest territori.

 

· Del 3 al 25 d'octubre:

Exposició filatèlica i de col·leccionisme

"Forja"

Josep Saña Escritch

Exposició organitzada pel Centre Filatèlic i Numismàtic de Ripoll.

 

· Del 31 d'octubre al 29 de novembre:

"Estrelles a la neu, esquiadors de cine"

Mostra que recull cartells, programes de mà, fotografies d'escena i de rodatge de pel·lícules on estrelles del cinema o campions d'esquí i patinatge són els protagonistes.

La producció de la mostra és a càrrec de la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló i la Fundació Caixes Catalanes i BBVA.

 

· Del 5 de desembre al 31 de gener del 2016:

"Natura i color"

Rosa Alonso Garcia

Exposició de pintura (oli i mixta) en què l'expressivitat es combina amb la vida dels colors i les temàtiques d'atmosferes i éssers vius.

 

Des de l'any 2003, la Cabanya del Castell s'ha convertit en un espai destinat a exposicions temporals, on els artistes locals i d'altres latituds tenen l'oportunitat d'exposar les seves obres. Des de llavors, s'han fet nombroses exposicions de periodicitat mensual, tant de caràcter individual com col·lectiu i abraçant les diferents branques de l'art.

Al díptic trobareu tota la informació d'aquest cicle d'exposicions, a més de les dates corresponents a les diverses inauguracions.

compartir

Font de la informació: Parc del Castell de Montesquiu

Categoria: Expos. temporals, Montesquiu,

Tags: parc del castell de montesquiu, ral·li fotogràfic, exposició temporal, cabanya del castell,