Montesquiu
De l'1 al 30 d'agost, dissabtes i festius

La Cabanya del Castell acull la primera edició del #SIDAV - Saló Internacional de les Arts

$urlFileEntry

Inauguració del #SIDAV. Autor: XPN

27/07/2020

De l’1 al 30 d’agost, la Cabanya del Castell acollirà la primera edició del #SIDAV - Saló Internacional de les Arts Visuals, que dona a conèixer les tendències actuals en aquest camp. Podeu visitar la mostra els dissabtes i festius d’agost de les 11 h a les 14 h a la Cabanya del Castell. L’entrada és lliure.

En el marc del programa d’exposicions temporals de la Cabanya del Castell, al Parc del Castell de Montesquiu, durant el mes d'agost podreu gaudir de la primera edició del #SIDAV - Saló Internacional de les Arts Visuals.

La proposta és una selecció d’obres d’artistes de tècniques, disciplines i llenguatges diversos i el seu objectiu principal és actuar com a plataforma artística oberta al diàleg entre els artistes i la societat i contribuir, d'aquesta manera, al foment de la cultura.

Podeu visitar el #SIDAV - Saló Internacional de les Arts Visuals entre l’1 i el 30 d’agost, dissabtes i festius de les 11 a les 14 h a la Cabanya del Castell. L’entrada és lliure i la inauguració tindrà lloc el diumenge 2 d’agost a les 12 h. Trobareu més informació a l'Agenda dels parcs.

Compromís amb l'art

Des de l'any 2003, la Cabanya del Castell s'ha convertit en un espai destinat a exposicions temporals, on els artistes locals i d'altres latituds tenen l'oportunitat d'exposar les seves obres. Des de llavors, s'han fet nombroses exposicions de periodicitat mensual, tant de caràcter individual com col·lectiu i abraçant les diferents branques de l'art.

El Parc del Castell de Montesquiu continua amb la seva trajectòria de compromís amb les diferents expressions artístiques, un compromís que queda palès en l'organització d'activitats que promouen i difonen els diversos llenguatges artístics, com la Quinzena d'Art de Montesquiu i el programa lúdic i cultural Viu el parc.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Educació ambiental,