Montesquiu
El nexe de les publicacions són els castells de la vall del Ges, Orís i Bisaura

Nou cicle #silespedresparlessin a l'Instagram del Parc del Castell de Montesquiu

$urlFileEntry

#silespedresparlessin. Autor: XPN

28/04/2020

Les xarxes socials són una eina de comunicació i socialització molt important en els temps que vivim. El confinament és una nova manera de viure que ens ha exigit reinventar-nos com a societat i trobar noves formes de relacionar-nos i comunicar-nos. 

És importantíssim fer un bon ús d’aquestes xarxes així com mantenir una comunicació virtual fluida amb informació pedagògica, contrastada i d’interès general alhora que s'ofereix entreteniment de qualitat.

Dins de les diferents propostes que ha fet la Xarxa de Parcs Naturals en aquest sentit (vegeu notícia), des de l'Instagram del Parc del Castell de Montesquiu ens arriba un nou cicle de publicacions sota l'etiqueta #silespedresparlessin que vol acostar el Parc, el castell i el territori que l’envolta a tots els seguidors del canal.

El nexe comú que s'utilitza per a les publicacions són els castells de la vall del Ges, Orís i Bisaura, que s’engloben dins de l’Espai d’Interès Natural Serres de Milany - Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt. En definitiva, les publicacions donaran a conèixer el patrimoni natural i cultural que ha marcat la trajectòria històrica del castell de Montesquiu, el vincle entre els municipis del territori i la manera de viure dels seus habitants.

Seguiu l’Instagram @c_montesquiu, descobrireu, des de casa, tresors del Parc del Castell de Montesquiu i del seu entorn.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental,