Montesquiu
Elaborada pels alumnes i la comunitat educativa

S'edita la 14a edició de l'agenda escolar del Parc del Castell de Montesquiu

$urlFileEntry

14a Agenda escolar. Autor: XPN

07/10/2018

En el marc del programa escolar Viu el parc, organitzat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, s’ha editat la 14a agenda escolar del Parc del Castell de Montesquiu. La publicació, coordinada per Viladraueducacio.com, recull el treball fet pels alumnes de cicle mitjà i superior de les escoles del l’espai natural protegit amb l'objectiu que esdevingui un recurs didàctic útil.

Aquest curs 2018-2019 es recull a l'agenda informació de diversos elements del patrimoni natural i històric del Bisaura que l’alumnat ha elaborat a partir d’experiències que ha viscut en primera persona sobre el territori.

A més, s’hi apleguen textos relacionats amb la importància de convivència entre el Parc i l’activitat humana; podreu aprendre una mica més sobre els projectes de ciència ciutadana, i també hi trobareu tots els detalls per construir un refugi d’insectes: un taller que us farà passar una bona estona i alhora ajudarà a proporcionar biodiversitat als vostres jardins i horts.

També podreu descobrir un equipament molt important per a la gestió dels residus de les comarques d’Osona i el Ripollès que està situat al Bisaura.

Setmanalment, l'agenda escolar destaca curiositats, dites i refranys, acudits i endevinalles i algunes recomanacions molt útils si teniu hort a l'escola o a casa.

Les agendes es reparteixen prioritàriament entre els alumnes de sisè de primària dels centres escolars dels municipis que participen en el programa escolar Viu el parc del curs 2018-2019.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,