Montesquiu
El diumenge 7 de juliol, als jardins del castell de Montesquiu

Tot a punt per a la 4a edició de Música a la gespa, el festival tranquil, als jardins del castell de Montesquiu

$urlFileEntry

Programa 2019. Autor: Música a la gespa

17/06/2019

El proper diumenge 7 de juliol de les 11.30 a les 19.30 h, els jardins del castell de Montesquiu acolliran la 4a edició del festival Música a la gespa. La proposta aplega concerts, activitats diverses i jocs gratuïts pensats per a tota la família i una oferta gastronòmica ben diversa. L'entrada és lliure.

Música a la gespa posa l’èmfasi en el benestar del públic i aposta per unes actuacions musicals íntimes i properes, en contacte amb el medi natural. Així, la programació no se centra en un estil de música concret, sinó en l'actitud de les bandes durant les seves actuacions i en les sensacions que transmeten al públic.

Al llarg de tot el dia, es podrà gaudir de la música i de diferents concerts amb 2princesesbarbudes, Tremendu, Xim Aresté, Magalí Sare i Quimi Portet. A més, durant tota la jornada, hi haurà música a peu de gespa amb Airstream Marxing Band.

També trobareu un espai amb jocs de fusta per a totes les edats construïts artesanalment (estructures de psicomotricitat, joc sensorial, construcció de blocs i trencaclosques, sorral de cereals i espai de descans i calma).

Finalment, la proposta es completa amb una oferta variada de bar, vermut, gastronomia del territori amb furgoteques com L’animal vermuteria (servei de bar), La Petiteta Foodtruck (fusió de menjar xilè i català), la Tartana de les Valls (producte local), la Creperia de Vic, la Xixuneta (gelats artesans) i Cervesa Artesana Minera.

L'accés és lliure, us hi esperem! Per a més informació, consulteu la pàgina web www.musicaalagespa.cat.

compartir

Font de la informació: Música als parcs

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Educació ambiental,