Montesquiu
S'han programat quinze sortides entre el 12 de març i el 26 de novembre

Vine a fer marxa nòrdica per la vall del Ges, Orís i Bisaura

$urlFileEntry

Marxa nòrdica. Autora: Maria Soler

06/03/2017

Des del 12 de març fins al 26 de novembre, des del Parc del Castell de Montesquiu us oferim rutes guiades de marxa nòrdica els diumenges al matí (amb una periodicitat quinzenal). L’objectiu principal de les sortides és descobrir racons singulars de la vall del Ges, Orís i Bisaura i de l'Espai d'Interès Natural (EIN) Serres de Milany - Santa Magdalena - Puigsacalm - Bellmunt.

La marxa nòrdica és una pràctica esportiva aeròbica, saludable i apta per a tots els públics, independentment de l'edat i la forma física. Consisteix a caminar amb l'ajuda de bastons similars als utilitzats en l'esquí. La seva tècnica, de fàcil aprenentatge, permet posar tot el cos en forma de manera uniforme; millora la força muscular, el sistema cardiovascular i pulmonar, la coordinació i la mobilitat.

Totes les sortides són matinals i es fan en diumenge amb una periodicitat habitualment quinzenal. La distància dels itineraris varia entre els 8 i els 13 km i tenen una durada de 3 a 4 hores.

Enguany, les rutes guiades de marxa nòrdica passen pels municipis de Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Sora, Vidrà, Sant Vicenç de Torelló, Orís i Torelló.

Informació general

Preu per sortida: 4 euros.

Inscripció prèvia imprescindible a www.turisme.gesbisaura.cat. Places limitades.

Requisits: cal dur calçat i roba còmodes, aigua i esmorzar. Si no teniu bastons especials de marxa nòrdica, nosaltres us en proporcionarem.

Hora de trobada per a totes les sortides:

8.15 h, per als qui no han fet mai marxa nòrdica.

8.45 h, per als qui ja han fet marxa nòrdica.

 

Més informació

Parc del Castell de Montesquiu

Tel. 938 529 234

A/e: p.montesquiu.bisaura@diba.cat

Web: www.turisme.gesbisaura.cat

Aquest programa és gestionat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en el marc del conveni de cooperació i col·laboració entre la Diputació de Barcelona, el consorci i l'Ajuntament de Montesquiu, relatiu a les tasques d'informació de l'equipament cultural i centre de recursos del Castell de Montesquiu.

Podeu consultar totes les rutes guiades al programa i a l'Agenda dels parcs.

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montesquiu, Educació ambiental,