Montnegre-Corredor
Centrada en el treball de l'Associació de Propietaris del Montnegre i Corredor

Jornada sobre la gestió forestal al Montnegre i el Corredor

$urlFileEntry

Boscos del Corredor. Autor: XPN

06/10/2017

El diputat adjunt d’Espais Naturals, Jesús Calderer, va participar el dimecres 4 d’octubre a la Jornada sobre gestió forestal conjunta al Montnegre, organitzada pel Consorci de la Propietat Forestal (CPF) a Sant Celoni .

En aquesta sessió, adreçada a propietaris i gestors de les forests i a professionals del sector forestal, van intervenir Montserrat Barniol, directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi Ambient; Josep Maria Vila d’Abadal, vicepresident primer del Consorci de la Propietat Forestal, i Francesc Deulofeu, alcalde de Sant Celoni.

La jornada es va centrar en el treball de l’Associació de Propietaris del Montnegre i Corredor, una entitat que enguany celebra 25 anys i que agrupa al voltant de 150 propietaris.

El programa de la Jornada va incloure visites tècniques a diversos indrets del massissos del Montnegre i del Corredor, durant les quals es van poder donar a conèixer exemples com el Pla tècnic conjunt de Vallgorguina i Sant Celoni, a càrrec de Ricard Farriol, cap de l’Àrea de Planificació Forestal (Centre de la Propietat Forestal), així com la gestió de l’alzinar de Ca l’Agustí d’Olzinelles i la roureda de roure africà de Can Casas, a càrrec de Martí Rosell, tècnic de l’Associació.

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona

Categoria: Montnegre-Corredor, Paisatge, Biodiversitat, flora, hàbitats, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Ponències,