Montnegre-Corredor
Més de 1.300 alumnes

Hortsavinyà acull les sortides escolars del programa Viu el parc

$urlFileEntry

Infants en un taller. Autor: ACER

17/03/2017

Els dies 14, 15 i 16 de març, Hortsavinyà, al Parc del Montnegre i el Corredor, s’ha engalanat per rebre els infants participants al programa escolar del Viu el parc.

Durant les tres jornades, un total de 1.321 alumnes de 5è de primària de les escoles de Mataró, Tordera, Palafolls, Arenys de Munt, Dosrius, Llinars del Vallès, Pineda de Mar, Fogars de la Selva, la Batllòria, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Celoni, Santa M. de Palautordera, Tordera i Vilalba Sasserra han completat la segona fase de la campanya escolar del Viu el parc.

Durant el matí, han gaudit de les activitats de natura d’ACER amb tallers de flora per identificar les plantes del Parc i de fauna per descobrir els animals que podem trobar a l’espai natural, i d'un itinerari de descoberta del patrimoni natural i històric al voltant d’Hortsavinyà.

També han demostrat el seu enginy amb els jocs tradicionals de Fefe i Companyia i, finalment, després de dinar, han passat una molt bona estona gràcies a l’espectacle de cloenda de Rah-mon Roma que els ha fet cantar i ballar.

La campanya Viu el parc està promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

Aquest any, a més a més, volem celebrar que el programa Viu el parc fa 25 anys des de la primera edició, el 1992, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Per commemorar l'efemèride s'ha elaborat el vídeo següent que us convidem a veure.

compartir

Font de la informació: ACER

Categoria: Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,