Montnegre-Corredor
Diumenge 25 de novembre

Òpera als parcs porta l'opereta al Teatre Clavé de Tordera

$urlFileEntry

Òpera als parcs. Autor: XPN

19/11/2018

El diumenge 25 de novembre a les 18 h, el Teatre Clavé de Tordera dins el Parc del Montnegre i el Corredor acollirà el 'Recital d’opereta: del cancan a la vídua alegre'. L'espectacle, que forma part del cicle Òpera als parcs d’enguany, és obert a tothom i gratuït.

Amb el nom Òpera als parcs, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona va iniciar el 2017 un nou programa de difusió cultural als espais naturals protegits de la seva demarcació. L'objectiu del cicle és connectar la disciplina artística de l'òpera amb la natura i els espais naturals protegits.

Després del concert “Aroma di Napoli. Cançons de Tosti i Napolitanes”, ofert el diumenge 9 de setembre al Casal de Cultura de Matadepera (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac), arriba ara “Recital d’opereta: del cancan a la vídua alegre”. El concert tindrà lloc al Teatre Clavé de Tordera el diumenge 25 de novembre a les 18 h.

La primera part se centrarà en l’obra del creador del gènere de l’opereta, Jacques Offenbach (1819-1880), i s’interpretaran fragments de La belle Hélène, Orfeu als inferns i La gran duquesa de Gérolstein.

A la segona part, els assistents gaudiran de fragments dels reis de l’opereta vienesa, Franz Lèhar (1870-1948) i Johan Strauss II (1825-1899): Giuditta, Die Fledermaus, Das Land des Lächels i Die Iustige Witwe (La vídua alegre).

En aquesta ocasió, els intèrprets són Isabella Gaudí, soprano; Laura Vila, mezzo; Beñat Egiarte, tenor; Carles Pachón, baríton; Josep Buforn, piano, i Jordi Maddaleno, presentació.

La proposta és gratuïta i oberta a tothom. Us hi esperem!

En aquest enllaç podreu veure els vídeos dels recitals anteriors del cicle Òpera als parcs 2018.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Poesia als Parcs, Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,