Montnegre-Corredor
Diumenge 29 d'octubre

Sant Iscle de Vallalta acull l'11a edició del Ral·li fotogràfic 'Tocats pel bolet'

$urlFileEntry

'Quina gana!' (Ral·li 2016). Autora: Gemma Merinero

22/10/2017

En el marc de la programació del Viu el parc al Parc del Montnegre i el Corredor, el proper diumenge 29 d'octubre podeu participar a l’11è Ral·li fotogràfic 'Tocats pel bolet', al municipi de Sant Iscle de Vallalta.

A continuació, consulteu les bases de participació daquesta cita ineludible per a totes les persones amants de la fotografia:

Objectius: promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Montnegre i el Corredor i dels municipis que hi pertanyen.

Participants: tothom que ho desitgi.

Hora: de les 9 a les 14 h.

Temes: tres temes que es lliuraran en el moment de la inscripció.

Suport: digital. Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera i amb la mínima compressió. En el moment de la sortida es demanarà el tipus de targeta per resoldre imprevistos en la recollida.

Control de sortida: estarà situat al Casal de Cultura. La inscripció dels participants es farà entre les 9 i les 11 h. El buidatge de targetes es farà fins a les 14 h al mateix lloc de la sortida. S'acceptarà només una fotografia de cada tema per participant.

Premis: un premi a la millor col·lecció: 300 euros. Tres premis a la millor fotografia de cada tema: 150 euros. Hi haurà un premi especial per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi. El guanyador d'un premi d'una any anterior només podrà optar a un premi de categoria diferent.

Jurat i veredicte: el jurat estarà format per persones del Grup Fotogràfic Manlleu i de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

Lectura del veredicte i lliurament de premis: diumenge 26 de novembre a les 12 h al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta.

Exposició de les obres: les fotografies finalistes i guanyadores s'exposaran al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta del 26 de novembre al 10 de desembre.

Drets d'edició: l'organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges no podrà ser transferit a tercers sense el consentiment previ de l'autor.

Drets d'imatge: els participants es fan responsables dels drets d'imatge de les persones que surten a les seves fotografies i de les possibles responsabilitats que se'n reclamessin.

Acceptació de les bases: la participació en aquest ral·li pressuposa l'acceptació de les bases. L'organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient.

Amb la col·laboració del Grup Fotogràfic Manlleu.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Viu el parc,