Montnegre-Corredor
El Maresme es posiciona com a la 2a comarca barcelonina amb més punts d'informació

Seixanta-dos punts d'informació turística al Maresme aquest 2019

$urlFileEntry

Empreses i serveis acreditats. Autor: Consorci Turisme Maresme

24/11/2019

El 13 de novembre es va fer l’acte d’entrega dels diplomes que certifiquen empreses i serveis com a Punt d’Informació Turística al Maresme. Un total de 62 empreses i serveis (53 de renovació i 9 noves incorporacions aquest 2019) han estat distingits com a punt d’informació turística a la comarca.

A l’acte va participar-hi el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, i el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luís Ruiz López, a més del regidor d’Argentona, Ángel Puig, i el seu alcalde, Eudald Calvo.

Durant l’acte, Toni Navarrete, tècnic d’Ús Públic i Educació Ambiental de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, va oferir una xerrada sobre la importància de la promoció i preservació dels espais naturals protegits.

Els punts d’informació són clau per oferir una experiència turística completa al visitant i per això tots ells passen, cada any, per diverses sessions formatives, que inclouen també sortides de coneixement del territori. En aquesta ocasió, els representants dels punts d’informació van poder conèixer el patrimoni d’Argentona i van fer una visita guiada al seu Museu del Càntir.

El projecte de punts d’informació està impulsat per la Diputació de Barcelona i coordinat a la comarca del Maresme pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i vol dotar el territori d’un major nombre de punts d’informació turística per complementar el servei d’atenció al visitant i acompanyar-lo durant la seva estada.

Amb nou incorporacions enguany, el Maresme es posiciona com a la segona comarca barcelonina amb més punts d’informació al visitant.

compartir

Font de la informació: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Categoria: Montnegre-Corredor,