Montseny
Amb una cinquantena de participants

Gran participació al 18è Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible

$urlFileEntry

Participants al 18è Fòrum permanent. Autor: XPN

24/07/2017

El Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) va tenir lloc el dimecres 19 de juliol a la sala d’actes de l’Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu. L’acte va comptar amb la presència de cinquanta persones, la meitat representants de diferents administracions i entitats públiques i, l’altra meitat, representants d’empreses i activitats del sector turístic o empreses locals.

Un dels objectius principals del Fòrum d’enguany era retre compte de les accions que s’estan duent a terme des de les diferents entitats del grup de treball. Així doncs, es va donar la paraula a representants de l’Associació de Propietaris del Montseny, l’Associació d’empresaris turístics del MontsenyOsona Turisme i el Consell Comarcal del Vallès Oriental; a un representant del grup de treball de les empreses adherides a la CETS i als responsables del Parc Natural del Montseny, que van explicar quines accions s’han realitzat des de cadascuna de les pròpies entitats per tal de donar compliment al programa d’actuacions de la CETS.

També es va presentar i validar la memòria de la CETS del 2016, en la qual es detallen totes les accions realitzades.

Prèviament a la reunió es va convocar les empreses acreditades amb la CETS el 2014 per realitzar una sessió de formació en la que es va explicar com serà el procés de renovació d’aquestes empreses que finalitzarà el mes de desembre d’enguany.

L’acte es va cloure amb un petit refrigeri, gentilesa de l’Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu, que va servir per establir contactes entre els diferents assistents i parlar, d’una manera més distesa, del foment del turisme sostenible al Montseny i de possibles vincles de col·laboració entre empreses i entitats.

Si voleu conèixer en profunditat la implantació de la CETS al Parc Natural del Montseny, podeu consultar la web sobre Turisme sostenible als espais naturals així com la pàgina d'Europarc.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Carta Europea de Turisme Sostenible,