Montseny
Es van revisar els aspectes i accions comunicatives del projecte

11a reunió de la comissió de comunicació del Life Tritó Montseny

$urlFileEntry

Participants a la reunió. Autor: Life Tritó Montseny

08/07/2020

El divendres 19 de juny es va realitzar l’onzena reunió de la comissió de comunicació del Life Tritó Montseny que, a causa de la COVID-19, va tenir lloc via telemàtica. Van assistir-hi nou representants dels socis del projecte, els quals van fer un repàs dels temes vinculats a la comunicació del Life Tritó Montseny. Entre d’altres, es van abordar el documental, l’exposició, les notes de premsa, la pàgina web i els canals propis de Twitter i Youtube.

La comissió de comunicació del Life Tritó Montseny es va crear a l’inici del projecte amb l’objectiu de gestionar i realitzar un seguiment de les accions comunicatives i de difusió. Està formada per un referent de comunicació de cada un dels socis (Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament de Territori i Sostenibilitat i Forestal Catalana, i el Zoo de Barcelona) i es reuneix trimestralment per debatre i consensuar continguts i propostes de difusió del projecte.

La creació de la comissió ha permès aprovar la imatge corporativa del Life Tritó Montseny; mantenir un intercanvi constant d'informació entre els socis del projecte; ajudar a definir una estratègia de comunicació consensuada entre els referents de comunicació de les entitats que formen part del Life Tritó Montseny; consensuar el contingut dels materials de comunicació: fullet, plafons informatius, llibre infantil, exposició, etc.; establir un criteri comú de referència en les notícies aparegudes en premsa, continguts web, xarxes socials i material informatiu; recopilar i elaborar el dossier de premsa, amb més de 120 notícies aparegudes en els mitjans de comunicació (premsa, ràdio, TV i internet) des de l’inici del projecte, i compartir les ponències exposades en les jornades de difusió i els articles científics i de difusió publicats.

La propera reunió de la comissió de comunicació està prevista a la tardor. Fins aleshores, les accions de difusió seguiran en ple funcionament: exposició, pàgina web, butlletí digital, xarxes socials (canals de Twitter i Youtube).

compartir

Font de la informació: Life Tritó Montseny

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Webs i butlletins digitals, Paisatge, Biodiversitat, Hidrologia, fauna, vertebrats, amfibis, hàbitats, Educació ambiental, Divulgació, Ponències, Vídeos, Webs, Publicacions, Exposicions, Diputació de Barcelona, ODS,