Montseny
Consulteu les dates de la itinerància de la carpa

Aconseguiu el conte 'Soc en Marçal, un petit tritó del Montseny'

$urlFileEntry

Portada del conte. Autora: Irene Jiménez

03/04/2019

Adreçada als més petits de casa, trobareu aquesta publicació a la carpa itinerant dels 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Les properes parades són el 28 d'abril a Riells i Viabrea, el 5 de maig a Fogars de Montclús i el 3 d’agost a la Garriga.

'Soc en Marçal, un petit tritó del Montseny' és un conte breu de quinze pàgines que, de forma amable i senzilla, ens acosta a l'entorn natural on viu el seu protagonista i ens relata una aventura. La publicació permet als més petits de casa descobrir aquest amfibi endèmic del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. 

Les il·lustracions són obra d’Irene Jiménez, el text ha estat escrit per Pepa Notó i Marta Sanmartín i la correcció ha anat a càrrec de Núria Garcia. Se n'ha fet una edició limitada de 3.000 exemplars. 

Si bé no està a la venda, podreu trobar-lo a la carpa itinerant de la Reserva de la Biosfera del Montseny que durant un any participa en fires i esdeveniments als municipis de la Reserva.

Itinerància de la carpa

El calendari i agenda de les properes itineràncies és el següent: diumenge 28 d'abril a Riells i Viabrea, diumenge 5 de maig a Fogars de Montclús, dissabte 3 d’agost a la Garriga, diumenge 25 d'agost al Figaró i diumenge 15 de setembre al Brull.

'Sóc en Marçal, un petit tritó del Montseny’ ha estat editat i produït pel Gabinet de Premsa i Comunicació de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació sobre el programa Life Tritó Montseny, consulteu aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Life Tritó Montseny

Categoria: Montseny, Llibres, revistes i CD, Educació ambiental, Altres publicacions, Paisatge, Biodiversitat, Hidrologia, fauna, vertebrats, amfibis, hàbitats, Educació ambiental, Divulgació, Publicacions,