Montseny
Podeu enviar els vostres vídeos fins l'1 de maig

Animeu-vos a participar a 'Videosfera 2018', el concurs de vídeos de les Reserves de la Biosfera

$urlFileEntry

Concurs 'Videosfera 2018'. Autor: OAPN

05/04/2019

Per participar en el certamen, cal realitzar un vídeo curt en què s’expliqui què ofereixen els productes de les 49 reserves de la biosfera que hi ha a l’Estat espanyol, entre elles la Reserva de la Biosfera del Montseny. El termini per presentar les vostres propostes finalitza l'1 de maig.

Per sumar-vos a la iniciativa, us proposem que realitzeu un vídeo curt en què expresseu, per una banda, què creieu que pot oferir un producte de la Reserva de la Biosfera del Montseny davant d'altres productes produïts fora i, per una altra, quin futur voleu per als productes i els productors de la vostra Reserva.

El concurs és obert a tots els habitants de la Reserva de la Biosfera del Montseny, la participació pot ser individual o en grup i les categories del concurs són les següents: millor vídeo; millor valoració pública, i vídeo jove biosfera (dels 10 als 16 anys).

Els premis previstos per a cadascuna de les categories són un lot de llibres publicats per l'Organismo Autónomo Parques Nacionales (OAPN) i un diploma commemoratiu.

El termini per presentar els vídeos i la sol·licitud finalitza l'1 de maig del 2019.

Informació i documentació:

Bases del concurs.

Formulari de participació.

Autorització de menors.

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar les vostres consultes a l'Àrea de Reserves de la Biosfera (secretaria.mab@oapn.es).

"Videosfera 2018" s'organitza des de l'Àrea de Reserves de la Biosfera de la Xarxa Espanyola de Reserves de la Biosfera (RERB) i compta amb la col·laboració de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

compartir

Font de la informació: Àrea de Reserves de la Biosfera

Categoria: Montseny, Notícies d'arreu, Vídeos, Biodiversitat, Divulgació, Vídeos,