Montseny
Obra del fotògraf estretament vinculat al Montseny Mariano Pagès

Tot el romànic del Montseny, aplegat en un volum

$urlFileEntry

Imatges del romànic del Montseny. Autor: MP

03/12/2018

Aquesta obra, que porta per títol 'Imatges del romànic del Montseny', reuneix per primera vegada la totalitat de les edificacions religioses erigides entre els segles X i XII al territori montsenyenc. El volum, obra de Mariano Pagès, inclou també una ressenya històrica de cada temple. Podeu trobar-lo a la Llibreria de la Diputació.

El romànic del Montseny és representat a través d’imatges dels interiors dels temples i les seves façanes, els seus elements decoratius, expressions artístiques i tipologies constructives pròpies de l’estil.

Així, Imatges del romànic del Montseny aplega mostres d’arquitectura, talles de pedra, policromies, peces conservades in situ o en museus, en total, mes de seixanta temples reunits en un únic exemplar, bellament editat.

Mariano Pagès és també l’autor dels volums fotogràfics Estels, ermites i esglesioles del Montseny; Estels, ermites i esglesioles del Montnegre i el Corredor; Estels, ermites i esglesioles de la Serralada de Marina; Estels, ermites i esglesioles de Collserola i Retrats del Montseny. Les trobareu totes en aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Mariano Pagès i XPN

Categoria: Montseny, Llibres, revistes i CD,