Montseny
Del 5 al 10 de gener, a Dunedin (Nova Zelanda)

El Life Tritó Montseny, present en el 9è Congrés Mundial d'Herpetologia

$urlFileEntry

García durant la ponència. Autor: Life Tritó Montseny

27/01/2020

En el marc d’aquest 9è Congrés, Gerardo García (Zoo de Chester) va participar el 7 de gener en el simposi 'Moving Herpetofauna in the Right Direction, a la Part I: “Conservation Translocations', durant el qual va presentar el projecte Life Tritó Montseny.

Amb el títol “Life Tritó Montseny: eines per a la conservació del tritó endèmic de Montseny, Calotriton arnoldi”, García va presentar el projecte Life. A la ponència van assistir-hi prop de dues-centes persones. En aquest enllaç podeu veure el resum de la seva ponència.

Cada quatre anys, el Congrés Mundial d'Herpetologia reuneix els millors herpetòlegs mundials i els seus estudiants per discutir cada aspecte de l'ecologia i la biologia dels rèptils i amfibis d'arreu del món. Tot i que aquestes espècies estan entre els vertebrats terrestres més nombrosos del planeta, també són els més amenaçats.

La missió del Congrés Mundial d'Herpetologia (WCH) és promoure la investigació, educació i conservació herpetològica i facilitar la comunicació entre individus, societats i altres organitzacions dedicades a l'estudi dels amfibis i rèptils.

Enguany, al Congrés hi van participar 874 persones que van representar un ampli espectre de disciplines i antecedents professionals, incloent universitats, agències governamentals, administradors de vida silvestre i ONG. Va destacar la diversitat i el renom dels ponents internacionals i nacionals i també el vast programa científic.

El 9è Congrés Mundial d'Herpetologia va tenir lloc a la Universitat d'Otago a Dunedin, un dels campus més bonics del món.

compartir

Font de la informació: Life Tritó Montseny

Categoria: Montseny, Notícies d'arreu, Paisatge, Biodiversitat, Hidrologia, fauna, vertebrats, amfibis, hàbitats, Normativa, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Ponències, ODS,