Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny
En català, castellà i anglès

El projecte Life Tritó Montseny estrena butlletí

$urlFileEntry

Núm. 1. Autor: Life Tritó Montseny

26/04/2019

S'edita el primer número del butlletí digital que, trimestralment, recollirà les novetats del projecte Life Tritó Montseny.

El número 1 del butlletí recull les notícies més rellevants del projecte Life Tritó Montseny que han succeït durant els mesos de gener, febrer i març del 2019.

Una de les novetats destacades en el butlletí és la Nit de la biodiversitat 2019, que la Fundació Barcelona Zoo va presentar a l’auditori del Campus Ciutadella de la UPF. En aquest acte es va posar l'èmfasi en la necessitat de la conservació de la biodiversitat, del declivi de les espècies, sobretot els invertebrats, els grans desconeguts. En el marc de la celebració, es va presentar el projecte Life Tritó Montseny.

També es presenta l’exposició permanent "Tu investigues!", inaugurada el dissabte 12 de gener al Museu de Ciències Naturals de Granollers. Dirigida a un públic familiar, la mostra s’estructura a partir de les quatre àrees d’investigació i recerca del Museu de Ciències Naturals de Granollers: quiròpters, lepidòpters, petits mamífers i herpetologia (amfibis i rèptils).

Altres novetats relacionades amb la divulgació del projecte han estat la presentació de l'exposició a l'Escola Industrial (Barcelona), l'edició de nous fullets informatius i les xerrades als escolars dels municipis de l'àmbit del Parc.

I pel que fa a les novetats del projecte més relacionades amb les accions de conservació i seguiment de l'espècie, destaquen el trasllat de tritons des del Centre de Fauna de Torreferrussa fins al centre de Pont de Suert i al Zoo de Barcelona, i la segona reunió del comité d'experts del projecte.

Per consultar aquestes novetats i la resta es pot visitar la pàgina web del projecte, concretament en l'apartat Evolució.

El butlletí s'edita en format digital i s'enviarà trimestralment a totes les persones vinculades o interessades en el projecte Life Tritó Montseny.

Si esteu interessats a rebre'l, podeu subscriure-us-hi aquí i triar l'idioma en el qual el voleu rebre: català, castellà o anglès.

El projecte segueix treballant per difondre el projecte i espera arribar al màxim nombre de persones possible.

 

compartir

Font de la informació: Life Tritó Montseny

Categoria: Publicacions, fauna, Educació ambiental, amfibis, Planificació i avaluació, Gestió del medi, hàbitats, Webs, Webs i butlletins digitals, Hidrologia, vertebrats, Divulgació, Biodiversitat, Informació tècnica, Educació ambiental, Montseny, Recerca i seguiment, general,