Montseny | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals
Organitzada per la Federació Europarc al Parc Nacional de Tzoumerka, Acheloos Valley, Agrafa i Meteora

Els parcs naturals del Montseny i de Sant Llorenç participen en l'XI Trobada europea de parcs amb CETS a Grècia

$urlFileEntry

Representants catalanes. Autor: XPN

06/05/2019

Entre el 9 i el 12 d’abril, més de dues-centes persones de vint països diferents es van reunir al centre de Pramanta, un petit poble grec de 300 habitants envoltats per les muntanyes de Tzoumerka, per tal de treballar conjuntament i compartir experiències sobre el turisme sostenible.

La Trobada és el congrés biennal que organitza la Federació Europarc i que aplega els diferents tècnics de parcs i administracions turístiques i ambientals per tal de donar a conèixer la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) i subratllar que aquesta és “bona per als parcs, bona per a la gent”.

Durant l’XI Trobada europea de parcs amb CETS es van donar a conèixer diferents iniciatives i formes de treballar en turisme sostenible. Els participants van tenir la possibilitat de participar en diversos workshops de temàtiques concretes com, per exemple, comunicació i storytelling, creació de paquets turístics, monitoratge i planificació de les activitats turístiques i formació per al turisme sostenible.

A la trobada van assistir-hi tècnics del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i es va presentar una ponència sobre la Xarxa CETSCAT (grup de treball dels parcs acreditats amb el segell CETS a Catalunya) que la Federació Europarc va considerar molt interessant.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.  

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Notícies d'arreu, Carta Europea de Turisme Sostenible,