Montseny | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona
En el marc del cicle ‘Parlem de...’. Es prega confirmar l’assistència

Es presenta a Barcelona el 'Catàleg de la flora vascular del massís del Montseny'

$urlFileEntry

Portada del Catàleg. Autor: XPN

08/09/2017

El proper dimarts 19 de setembre a partir de les 18 h, la Llibreria de la Diputació dedica el 18è col·loqui “Parlem de...” als espais naturals amb la presentació de la novetat editorial 'Catàleg de la flora vascular del massís del Montseny. Tres segles d'investigació botànica (1716-2016)'.

La publicació pretén contribuir a donar a conèixer al món científic i naturalístic el ric patrimoni natural del Montseny. La flora del massís ha estat estudiada des de fa segles i en les darreres dècades la informació s'ha incrementat de manera notable.

El Catàleg de la flora vascular del massís del Montseny és una recopilació d'aquests coneixements històrics i aporta noves cites florístiques que permeten entendre millor la biodiversitat d'aquest espai natural. Les seves pàgines aporten informació actualitzada per interpretar la diversitat florística del Montseny, a partir de la revisió de les dades bibliogràfiques i d'herbari, i de campanyes de camp recents.

Donarà la benvinguda i presentarà l'acte Jesús Calderer, diputat adjunt d'Espais Naturals, i durant la presentació i col·loqui intervindran els tres coautors del llibre: Llorenç Sáez, doctor en biologia, naturalista i professor de la UAB; Gerard Pié, biòleg especialitzat en organismes i sistemes, i Pau Carnicero, doctor en biologia i naturalista.

Presentació i col·loqui

Dimarts, 19 de setembre, a les 18 h.

Sala d'actes de l'Edifici del Vagó del recinte de l'Escola Industrial de la Diputació de Barcelona (c. Comte d'Urgell, 187 - Barcelona).

Per raons d'aforament, es prega la confirmació de l'assistència enviant un correu electrònic a llibreria@diba.cat.

compartir

Font de la informació: Llibreria de la Diputació de Barcelona

Categoria: Montseny, Llibres, revistes i CD, Xarxa de Parcs Naturals, Catàlegs, memòries i dossiers bibliogràfics, Documents de treball, Llibres tècnics, Biodiversitat, flora, Recerca i seguiment, Divulgació, Publicacions, Diputació de Barcelona, Diputació de Barcelona,