Montseny
S'ha posat en marxa una web de promoció i comercialització en línia

Es reactiva i s'amplia el Mercat virtual de productes del Montseny

$urlFileEntry

Mostra de productes. Autor: XPN

05/04/2018

El Mercat virtual de productors del Montseny és un instrument innovador de divulgació i de suport a la comercialització en circuit curt. Es tracta d’una web de promoció i comercialització electrònica que facilita la comunicació i la venda directa entre els productors del Parc Natural i els consumidors.

Proparc es va iniciar els anys 2011 i 2012 amb Rururbal, un projecte de cooperació transnacional europea desenvolupat en el marc del programa MED dinamitzat per Dynamislab amb la col·laboració del Parc Natural del Montseny que pretén dissenyar una estratègia de govern per al desenvolupament local sostenible a través de la valorització, comercialització i promoció del consum dels recursos agroalimentaris locals.

Durant tot l’any 2017, s’ha treballat amb un nou grup de treball de productors per tal de remodelar i ampliar el mercat virtual. Coincidint amb la celebració aquest 2018 del 40è aniversari de la Reserva de la Biosfera del Montseny, s’inicia aquesta nova etapa caracteritzada per l'ampliació del mercat amb més productors, més productes i una modernització del disseny.

Així, en aquest mercat podreu trobar formatges i altres productes làctics, mel, oli, carn de vedella ecològica, embotits ecològics, fruites, verdures i cistelles ecològiques, farines i altres derivats de la castanya.

Descobriu en aquest enllaç la xarxa de productors del Mercat virtual del Montseny i la seva ubicació.

Per a més informació i venda, consulteu el web Proparc - Mercat virtual dels productors del Montseny.

compartir

Font de la informació: Proparc i XPN

Categoria: Montseny, Webs i butlletins digitals,