Montseny
S'han acreditat cinc noves empreses

Gran èxit de participació al Fòrum Permanent de la CETS Montseny

$urlFileEntry

Empreses CETS del Montseny. Autor: XPN

24/07/2019

La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Aiguafreda es va quedar petita per a la celebració del Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Un total de 62 persones van assistir a la trobada que va tenir lloc a les 18 h del dimecres 17 de juliol, de les quals, 26 eren representants d’administracions i entitats públiques i 24, d'empreses i activitats del sector turístic o empreses locals.

Es va donar compte i explicar l’estat actual de les accions de la CETS al Montseny així com es va parlar i posar en coneixement dels assistents de les actuacions realitzades durant l’any 2018, posant especial èmfasi en les accions recents realitzades pel que fa a la comunicació del projecte tant a nivell intern com extern.

El plat fort de la jornada fou l’acreditació de cinc noves empreses CETS. Són les següents: la Fundació Viver de Bell-lloc amb dos establiments: La Tavella (producció d’ous i cistelles ecològiques a Cànoves) i Can Lluís (activitats a Fogars de Montclús); la casa de colònies El Corral del Mataró (Arbúcies); l’alberg rural El Polell (Sant Pere de Vilamajor); La Casanova de Figarolas (Seva), i Aula d’entorn rural Can Turró (Santa Maria de Palautordera). 

Cadascuna d’elles va recollir el certificat i va oferir unes paraules de valoració sobre el procés d’adhesió a la CETS. Totes van coincidir en el fet que un dels punts forts de tot el procés és la forma de treballar conjuntament entre el sector públic i privat.

Amb aquestes cinc empreses, el Montseny té ara un total de 23 empreses que han assolit el compromís de treballar per un turisme sostenible al Montseny. Podeu veure el mapa amb la localització de les empreses CETS en aquest enllaç.

La sessió va finalitzar amb un petit piscolabis amb productes del Montseny com a espai informal de trobada i xerrada entre els assistents.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web Turisme sostenible als espais naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, ODS,