Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny Dins la campanya 'Fes teu l'estiu. Montseny a cel obert'

L'Associació d'Empresaris Turístics del Montseny organitza una matinal de neteja als boscos de ribera dels rius del Montseny

$urlFileEntry

Riera del Montseny. Autor: AETM

21/09/2020

Després d’un estiu en què el turisme d'interior ha salvat part de la temporada al Montseny, l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny organitza el 3 d'octubre en tres espais del Parc una jornada participativa, amb la finalitat de netejar alguns boscos de ribera del Montseny que han sofert una gran freqüentació durant aquests mesos de calor.

Les neteges es faran, simultàniament, al curs alt de la Tordera, a la riera de Vallcàrquera i a la riera Major de les 10 a les 13 h. L'acció compta amb el suport d’empreses d’educació ambiental del territori, que coordinaran l’acció. Es tracta d'Ademc, itineraris pedagògics del Montseny, Aprèn Serveis Ambientals i Viladrau Educació. L’activitat també compta amb el suport de les diputacions de Barcelona i de Girona.

La participació és gratuïta i serà limitada a un grup de persones, segons normativa vigent de la COVID-19. Els participants gaudiran d’un esmorzar, gentilesa de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny, i del material necessari per a la neteja.

Per a inscriure-s'hi, caldrà contactar amb l’empresa responsable de cada àrea de neteja:

La Tordera: ademcmontseny@gmail.com

La riera de Vallcàrquera (el Figaró): apren@apren.cat

La riera Major (Viladrau): santamarta@viladraueducacio.com

L’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny neix l’any 1999, amb la voluntat de promoure un turisme de qualitat i de preservar el valor del patrimoni natural i cultural del Montseny, com un recurs turístic fonamental.

Formen part d’aquesta associació empreses dedicades al turisme, situades dins del Parc Natural del Montseny o en la seva àrea d’influència. Es pretén que els visitants tinguin una oferta àmplia de restaurants, hotels, establiments de turisme rural, càmpings, empreses dedicades al lleure actiu, amb senderisme, aventura... i també una oferta de productes artesanals i d’alimentació de la zona.

Com a associació ja fa anys que s’aposta per un turisme sostenible i d’aquí el compromís per treballar per posar en valor els principis fonamentals de la Carta Europea de Turisme Sostenible.

compartir

Font de la informació: Associació d’Empresaris Turístics del Montseny

Categoria: Paisatge, Hidrologia, flora, hàbitats, Gestió del medi, Montseny, Biodiversitat, Educació ambiental, ODS, Educació ambiental,