Montseny
El diumenge 17 de setembre, de les 10.30 a les 14 h

Tot a punt per a la Gran festa del parc al Brull

$urlFileEntry

Detall del programa. Autor: XPN

08/09/2017

Amb la Nit d’estels, el passat 29 de juliol engegava al poble de Montseny la 25a edició del programa Viu el parc al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Ara, arriba l'hora de celebrar una nova Gran festa del parc al Brull el diumenge 17 de setembre, tot un matí d'activitats gratuïtes per gaudir amb la família d'un magnífic entorn natural.

Reserveu-vos ja la data, perquè durant tot el matí el Brull acollirà la Gran festa del parc, durant la qual podreu gaudir de tallers de JugaCirc (un tastet al món del circ per a totes les edats), malabars, jocs d’habilitat i d’equilibri, i l'espectacle final de pallassos a les 13 h amb Merche Ochoa i "La Cloti al Circ".

També hi tindrà lloc la 5a Fira de la Mel Ecològica, amb xerrades i col·loqui per a amateurs i professionals, tallers i tasts de mel.

El programa Viu el parc no s'aturà després de la Gran festa del parc i, els dies 21 i 22 d’octubre dins el cicle "Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017",  La Morera (el Brull - BV-5301, km 30,5) acollirà un cap de setmana de creació poètica entorn del paisatge en què seran presents alguns dels poetes que han participat en el programa durant els dos darrers anys. El diumenge 22, a les 13 h, en un acte obert, es llegiran els poemes creats.

A més a més d'aquestes propostes destacades, Viu el parc també arriba als municipis del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny que us conviden a gaudir del seu ric patrimoni natural, històric i gastronòmic. El programa, per tant, s'enriqueix amb altres activitats culturals locals, passejades guiades de descoberta del Parc (tots els diumenges de l'any) i rutes teatralitzades inclusives.

Les trobareu totes al programa i a l'Agenda del Parc.

Finalment, el programa escolar d'enguany, adreçat als alumnes de 5è de primària, continua oferint una jornada a l'aula per tal de donar a conèixer als infants, mitjançant un joc i una xerrada, els elements més rellevants del Parc i la seva gestió, i, posteriorment, una sortida a algun lloc emblemàtic de l'entorn natural que completa les activitats i apropa els infants al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

El programa Viu el parc està promogut per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Parc a taula, Poesia als Parcs, Parc a taula, Parc a Taula, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,