Montseny
S’ofereix material adaptat i intèrpret de llenguatge de signes

Nova edició d''Aigua', la ruta teatralitzada inclusiva al Parc Natural del Montseny

$urlFileEntry

Ruta al Montseny. Autor: XPN

09/04/2018

Les visites teatralitzades inclusives s'han programat en dates puntuals (amb una periodicitat mensual) entre abril i octubre, exceptuant agost. De la mà de personatges singulars, aquest itinerari inclusiu que porta per nom 'Aigua, un viatge pels cinc sentits' es fa a l'itinerari adaptat de la font del Frare, vorejant la riera de Santa Fe.

Els espais naturals són el millor escenari possible per integrar natura, cultura i història mitjançant l'expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre i els participants d'aquestes rutes teatralitzades inclusives fan un fantàstic viatge a través dels sentits, les sensacions i les emocions.

La iniciativa, gratuïta, està plantejada per acollir tothom, petits i grans, si bé es facilita principalment l'accés i la participació de persones amb diversitat funcional. Existeix, a més, la possibilitat de demanar un intèrpret de llenguatge de signes i del préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari. En el moment de fer la reserva, cal indicar si es requereixen aquests serveis.

“Aigua, un viatge pels cinc sentits”

Calendari 2018

Dates programades:

21 d'abril; 26 de maig; 30 de juny; 21 de juliol; 22 de setembre, i 20 d'octubre.

Es fa un passi de les 12 a les 13 h.

Dades tècniques:

Longitud: 800 m.

Durada: 1 h.

Dificultat: Baixa.

Tipus: A peu, adaptada.

Lloc: Centre d'Informació Can Casades (ctra. BV-5114  de Sant Celoni a Viladrau, km 21. Santa Fe del Montseny). La ruta transita per l'itinerari adaptat de la font del Frare, amb una extensió de poc més d'un quilòmetre, vorejant la riera de Santa Fe.

Informació i reserves: la participació és gratuïta. Cal fer reserva prèvia al tel. 937 855 461, de dilluns a divendres, de les 8.30 a les 17.30 h - a/e: rutesteatre@diba.cat. 

Cal portar calçat adequat per caminar i roba adient per a l'època de l'any.

Per a més informació, podeu veure el vídeo següent.

Les rutes teatralitzades inclusives es realitzen actualment al Parc del Montnegre i el Corredor, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i al Parc Natural del Montseny dins el marc del conveni de col·laboració entre l'Obra Social "la Caixa" i la Diputació de Barcelona i formen part de les activitats i serveis que treballen per facilitar l'accessibilitat de totes les persones als diversos espais protegits que formen la Xarxa de Parcs Naturals.

Per a més informació, consulteu la pàgina web L'accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Accessibilitat als parcs, Educació ambiental,