Montseny
És la 18a edició d'aquest potent recurs didàctic

Es distribueix l'agenda escolar 2018-2019 del Parc Natural del Montseny

$urlFileEntry

Agenda escolar 2018-2019. Autor: XPN

07/10/2018

Us presentem la 18a edició de l’agenda escolar del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny,  una publicació vinculada al programa educatiu 'El Montseny a l’escola', organitzat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i pel Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

La publicació, coordinada per Viladraueducacio.com és el resultat de la inspiració i recerca realitzada pels alumnes del cicle superior de primària del conjunt de les escoles del Parc que han fet un treball d’inspiració i recerca per aportar continguts que ajudin a conèixer una mica més el nostre entorn.

Coincidint amb el 40è aniversari de la declaració del Parc Natural del Montseny com a reserva de la biosfera, aquest curs 2018-2019 l’agenda recull diverses entrevistes que l’alumnat ha fet a persones que duen a terme la seva activitat professional dins del Parc o bé que fan una feina que hi té una vinculació especial.

A més, hi trobareu diversos textos relacionats amb la importància de formar part d’una reserva de la biosfera i com hi conviuen les activitats econòmiques; podreu aprendre una mica més dels projectes de ciència ciutadana, i també hi trobareu tots els detalls per construir un refugi d’insectes: un taller que us farà passar una bona estona i alhora ajudarà a proporcionar biodiversitat als vostres jardins i horts.

En aquesta agenda també podreu descobrir quina va ser la primera escola de natura de l’Estat espanyol, situada a la vall de Santa Fe des de l’any 1978.

Setmanalment, l'agenda escolar també destaca curiositats, dites i refranys, acudits i endevinalles i algunes recomanacions molt útils si teniu hort a l'escola o a casa.

Les agendes es reparteixen prioritàriament entre els alumnes de sisè de primària dels centres escolars dels municipis que participen en el programa escolar Viu el parc del curs 2018-2019.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Programa cultural Viu el parc, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,