Montseny
És la 19a edició

S'edita l'agenda escolar 2019-2020 del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

$urlFileEntry

Agenda escolar 2019-2020. Autor: XPN

27/10/2019

El Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny ha editat l'agenda escolar del curs actual, una publicació vinculada amb el programa educatiu 'El Montseny a l’escola', organitzat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i pel Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

"El Montseny a l'escola" és un programa en què participen des de l'any 2007 els centres educatius dels divuit municipis del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. La publicació està coordinada per Viladraueducacio.com i compta amb el suport de la resta d'empreses d'educació ambiental vinculades al programa.

Aquest curs, l'agenda recull les experiències i els coneixements adquirits pels alumnes en els treballs que han fet sobre temàtiques que inclou el programa "El Montseny a l'escola", des de diferents perspectives i amb formats diferents. Així, els alumnes de cicle superior han fet un treball d'inspiració i recerca per aportar a l'agenda continguts que ens ajudin a conèixer millor l'entorn. A les seves pàgines hi trobareu continguts i textos relacionats amb el Parc Natural, l'oferta d'activitats, espècies amenaçades de l'espai natural protegit, la importància de preservar el medi o la necessitat d'adquirir bons hàbits com anar a l'escola a peu o amb transport públic.

Setmanalment, l'agenda escolar també destaca curiositats, dites, refranys, acudits i endevinalles i algunes recomanacions molt útils si teniu hort a l'escola o a casa.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Llibres, revistes i CD, Educació ambiental, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc, Divulgació, Publicacions, ODS,