caes

Olèrdola Amb aquesta actuació poden continuar els treballs arqueològics

El Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals retira vegetació de la part exterior de les excavacions del Conjunt monumental d’Olèrdola

16/04/2024

Un equip de vint-i-tres membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals va col·laborar el dissabte 13 d’abril amb el Parc d’Olèrdola i el Museu d’Arqueologia de Catalunya d’Olèrdola per arranjar l’entorn del Conjunt monumental. En concret, van treballar al pla dels Albats i al seu voltant.

Malgrat les elevades temperatures, el grup va treballar de valent per retirar la vegetació de les excavacions de la part exterior del conjunt, en concret a la zona del pla dels Albats, amb l’objectiu de facilitar la continuïtat dels treballs arqueològics d’aquest jaciment.

Al migdia, la feina va donar pas a una visita guiada per part de Núria Molist, responsable del Museu d'Arqueologia de Catalunya d'Olèrdola, qui va explicar-los la història d’aquest espai mentre feien un recorregut per l’interior de la muralla fins arribar al castell.

Va ser una jornada perfecta, que va combinar feina i explicacions d’una persona amb un gran coneixement sobre la història del conjunt monumental d’Olèrdola

compartir

Font de la informació: Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals

Categoria: Olèrdola, Cercle de voluntaris, Turisme sostenible, ODS,