Olèrdola
Dins el cicle Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània

Rachida Aharrat i la seva companyia de dansa omplen d'emocions el Conjunt monumental d'Olèrdola

$urlFileEntry

Instant de l'espectacle. Autor: XPN

16/09/2019

Dins el cicle Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània, Rachida Aharrat i catorze ballarines van oferir 'Terra', un espectacle de dansa i música al Conjunt monumental d’Olèrdola. La proposta va aplegar dues-centres persones.

Experiències de gestió desenvolupades a la Xarxa de Parcs Naturals com els cicles Poesia als parcs. Lletres i paisatges i Òpera als parcs o l'equipament Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts evidencien l'extraordinari lligam existent entre cultura i natura.

Amb la voluntat de continuar treballant per la difusió de la cultura en els espais naturals protegits de la XPN, enguany ha engegat el cicle Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània. La proposta incorpora la música mediterrània com a una expressió que pot aprofundir en els vincles existents entre les persones i el territori, així com entre els espais naturals protegits de la Mediterrània. En aquesta primera edició, ofereix cinc concerts, inclosos també en el programa Viu el parc.

El dissabte 14 de setembre va tenir lloc la penúltima cita d'enguany, una interessant proposta de dansa, farcida de colors, música i moviment, oferta per la companyia de Rachida Aharrat (el Marroc & Catalunya), que, a més, va viatjar per la història del Conjunt monumental d'Olèrdola.

L'escenografia, la qualitat del so i la màgia que es va generar en aquest extraordinari paisatge van aixecar grans aplaudiments de les dues-centes persones que s'hi van aplegar. A més, i en qualitat de membre del programa Parc a taula, els assistents també van poder gaudir d'una mostra de vins de la DO Penedès.

Us recordem el proper concert, amb què es tancarà el cicle d'enguany:

DJ Click

(França & Moldàvia - música fusió balcànica)

20 d'octubre, diumenge aperitiu de les 12 a les 13 h

Can Grau, Olivella (Parc del Garraf).

En acabat, hi haurà una degustació i venda de productes del Parc.

Per a més informació, descarregueu-vos el programa.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Parc a taula, Poesia als Parcs, Olèrdola, Parc a taula, Parc a Taula, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,