Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Garraf | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Montnegre-Corredor | Diputació de Barcelona Els participants enquestats han valorat molt positivament el curs, amb un 8,9 sobre 10

Diverses empreses del Parc a taula realitzen un curs de manipulació d'aliments i COVID-19

$urlFileEntry

Autora: @carolineattwood (Unsplash)

23/09/2020

La Diputació de Barcelona ha ofert un curs en línia, gratuït, amb l’objectiu de proporcionar als manipuladors d’aliments de les empreses adherides al programa Parc a taula els coneixements sobre higiene alimentària en temps de COVID-19, necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball. Al curs s’hi han inscrit vint-i-cinc treballadors de tretze empreses del Parc a taula, vint dels quals l’han superat amb èxit.

Les empreses del Parc a taula que han inscrit els seus treballadors en el curs són AS Cervesa, del Parc de la Serralada de Marina; Can Bellatriu i Verdures Font, del Parc de la Serralada Litoral; Embotits Pedret, del Parc del Castell de Montesquiu; Montau de Sadurní i Sències Can Girona, del Parc del Garraf; Celler Talcomraja i Kombutxa, del Parc del Montnegre i el Corredor; Cal Blau, del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac; Oli de Can Nualart, Embotits Salgot, Fundació Luisa Oller (Viver de Bell-Lloc) i Mas Jalech, del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

Els alumnes enquestats han valorat el curs molt positivament, amb una puntuació de 8,9 sobre 10. El 94 % creu que podrà aplicar els seus continguts sovint o molt sovint i pràcticament la meitat dels alumnes considera que el curs comportarà una millora important en el desenvolupament del seu lloc de treball, enfront de l’altra meitat que considera que els aportarà alguna millora.

Els alumnes rebran un certificat d’assistència vàlid per acreditar la formació a la qual estan obligats els manipuladors d’aliments, segons la normativa vigent, que té una validesa d’entre dos i quatre anys, en funció de la responsabilitat del treballador en la matèria.

El curs, organitzat pel Parc a taula en col·laboració amb el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, l’ha impartit en línia la consultora SAIA, especialitzada en seguretat alimentària i anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC).

compartir

Font de la informació: Parc a taula

Categoria: Parc a Taula, Montseny, Marina, Litoral, Montesquiu, Garraf, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Montnegre-Corredor, Diputació de Barcelona, Parc a taula, ODS, Parc a taula,

Recursos

Parc a taulaParc a taula