caes

Xarxa de Parcs Naturals S’ofereix en línia i en dues dates, 12 de març al matí i 14 de març a la tarda

Parc a taula ofereix la sessió informativa "Instal·lació i explotació de 'hides' de fauna com a recurs turístic en finques privades"

26/02/2024

La Diputació de Barcelona té interès que les finques privades de l’àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals es gestionin de forma alineada amb els objectius de conservació de l’espai natural on es troben. Amb aquest objectiu, es proposa a les empreses adherides al programa Parc a taula i Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) posar en valor el potencial de l’observació de fauna dins les seves finques com a recurs ecoturístic. La sessió tindrà lloc en línia el dimarts 12 de març a les 11 h i, per facilitar l'assistència, es repetirà el dijous 14 de març a les 17 h. Cal inscripció prèvia.

Aquesta sessió és gratuïta i està adreçada a allotjaments, restaurants, cellers i productors agroalimentaris de la Xarxa de Parcs Naturals que siguin propietaris d'una finca amb presència habitual d'aus i altres animals salvatges i tinguin interès en explorar aquest recurs des de la vessant turística, instal·lant punts d'observació a les seves finques. 

La sessió, organitzada en col·laboració amb l'empresa Photo Logistics, abordarà el potencial turístic de l’observació d’aus i petits mamífers, els requisits mínims per a la viabilitat d’un punt d’observació de fauna, proposarà models d’explotació de hides i exposarà un cas pràctic.

Les empreses adherides al Parc a taula o a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) es poden inscriure en aquesta sessió informativa emplenant el formulari de preinscripció. Un cop inscrits, Parc a taula contactarà amb les persones inscrites per facilitar les dades d'accés a la sessió en línia. Per a més informació, cal adreçar-se a parcataula@diba.cat

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Parc a Taula, fauna, Divulgació, Ponències, Xarxa de Parcs Naturals, Turisme sostenible, Biodiversitat, Educació ambiental, ODS, Parc a taula,