caes

Parc Agrari S'ha fet un tiratge de 3.000 calendaris que es distribueixen gratuïtament a diversos punts

El Producte Fresc de la pagesia del Parc Agrari del Baix Llobregat, tema destacat del calendari de les llunes 2023

16/01/2023

Aquest 2023, el calendari de les llunes que edita cada any el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat està dedicat al Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat per destacar el producte fresc, local i de temporada que produeix la pagesia del Parc Agrari. El calendari, que mostra dia a dia les fases de l'únic satèl·lit natural de la Terra, inclou també imatges d’alguns productes d’horta i fruita de temporada. Es pot descarregar en PDF i està disponible en paper a la Masia Can Comas, la Unió de Pagesos (Oficina de Sant Boi de Llobregat) i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Un any més, el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat li dona la benvinguda a l'any amb un nou calendari de les llunes. Aquest 2023, el tema protagonista és el Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat. La tria té l'objectiu de destacar el producte fresc, local i de temporada que produeix la pagesia del Parc Agrari.

Amb un format vertical, el calendari de paret inclou, a més, una selecció d'imatges d’alguns dels productes d’horta i fruita de temporada destacats agrupats per estació de l'any.

S'ha fet un tiratge de 3.000 exemplars, que es distribueixen gratuïtament a la Masia Can Comas (Oficina del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat), a la Unió de Pagesos (Oficina de Sant Boi de Llobregat) i al Consell Comarcal del Baix Llobregat.​​​​​​​

El calendari de les llunes 2023 es pot descarregar des d'aquest enllaç i també està disponible a la web.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Parc Agrari, Llibres, revistes i CD,