Parc Agrari | Diputació de Barcelona
A la reunió de treball amb Ada Colau (AMB) i alcaldes i representants del Consorci del Parc

La Diputació anima les administracions a implicar-se amb el Parc Agrari del Baix Llobregat

$urlFileEntry

Colau i Guiteras en la seva visita. Autor: Diba

27/02/2017

El vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras, ha demanat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) 'més implicació en el suport al Parc Agrari del Baix Llobregat, espai estratègic per a la demarcació i el país'.

Ho ha fet després de la reunió de treball que ha realitzat el dissabte 25 de febrer amb la presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ada Colau, i amb diversos alcaldes, regidors i representants dels ajuntaments, institucions i organismes que formen part del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat.

En aquest sentit, Guiteras ha anunciat "un acord entre les diferents administracions per gestionar la fauna salvatge del Parc Agrari del Baix Llobregat", fet que demostra la importància d’aquest tipus d’acords i que permet aportar recursos tècnics i econòmics a la gestió d’aquesta fauna.

El vicepresident primer de la corporació també ha destacat l’aposta que la Diputació de Barcelona fa per reconnectar el món rural i l’urbà, amb la voluntat de donar aquelles eines imprescindibles perquè totes les persones tinguin les mateixes oportunitats. 

El Parc Agrari del Baix Llobregat, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, és la zona productiva agrícola més important del territori metropolità, que contribueix a la sobirania alimentària dels seus més de tres milions d’habitants, i que juntament amb el Parc Natural de Collserola i el Delta del Llobregat constitueixen els espais naturals més importants de la metròpoli.

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona

Categoria: Parc Agrari, Diputació de Barcelona,