En els dos sentits del carril bici

El Parc Fluvial limita la velocitat màxima a 20 km/h

$urlFileEntry

Senyalització. Autor: Parc Fluvial

17/01/2017

Com a mesura de reforç per tal de conscienciar els usuaris del Parc Fluvial que la circulació en bicicleta per l’espai protegit ha de ser compatible amb la resta d’usos, s’ha senyalitzat la limitació de velocitat màxima de 20 km/h en els dos sentits del carril bici del marge esquerre del Parc.

El passat 2016, la Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina Tècnica d’Acció Territorial, va publicar el fulletó 'Al parc en bicicleta', amb una sèrie de recomanacions per circular dins el Parc.

La finalitat d’aquesta campanya informativa és conscienciar els usuaris que la circulació en bicicleta ha de ser compatible amb la resta d’usos, garantint un espai segur i de qualitat per gaudir del lleure amb tranquil·litat.

Entre les recomanacions, hi ha les següents: respectar la prioritat de pas dels vianants; no circular per la gespa ni per corriols; si es circula en grup, fer-ho en fila per no ocupar l’espai destinat a vianants ni el carril del sentit contrari; facilitar els avançaments; prohibició de fer curses o activitats competitives; usar el casc; tenir en compte les indicacions dels informadors; respectar íntegrament la normativa interna del Parc, i, finalment, no fer maniobres brusques que puguin provocar perill o ensurts ni superar els 20 km/h.

Per tal de reforçar aquest missatge, el dilluns 16 de gener es van iniciar les tasques de senyalització horitzontal del ferm en els dos sentits, amb la limitació de velocitat màxima a 20 km/h per als usuaris i usuàries del carril bici. 

 

compartir

Font de la informació: Parc Fluvial del Besòs

Categoria: Parc Fluvial del Besós, Parc Fluvial del Besòs,