caes

Parc Fluvial Besòs Si les condicions ho permeten, l'exposició durarà tot un any

Exposició fotogràfica de Manolo Laguillo al Parc Fluvial del Besòs

05/07/2018

El dimecres 4 de juliol a la tarda es va inaugurar l’exposició 'El Besòs 2017: un aixecament fotogràfic', amb imatges del fotògraf madrileny establert a Barcelona, Manolo Laguillo.

Laguillo ha dut a terme diversos treballs fotogràfics sobre la ciutat. Les seves fotografies mostren paisatges urbans, àrees industrials, polígons o perifèries. Són espais sense gent, en blanc i negre, amb una gran amplitud en l'angle de presa i de zones poc habituades a la representació fotogràfica.

Del miler de fotografies que l'autor va fer per encàrrec del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC), en què havia de fotografiar l’últim tram de riu Besòs des de la cimentera de Montcada i Reixac fins a la desembocadura del Besòs, el fotògraf en va triar seixanta.

Ara, podreu veure una part d’aquestes fotografies a tres punts del Parc Fluvial del Besòs: a l’accés de Can Zam Nord i a l’accés de Molinet, ambdós de Santa Coloma de Gramenet, i a l’accés de Torrassa, a Sant Adrià de Besòs.

La durada prevista de l’exposició a la llera del riu, si les condicions ho permeten, serà de tot un any.

Podreu visitar la resta de les seixanta fotografies (que inclouen zones com el poblat ibèric de Puig Castellar, a Santa Coloma de Gramenet, o Torre Baró, a Barcelona) al Centre d'Art Can Sisteré.

Des de la Diputació de Barcelona, agraïm l’esforç que ha fet el Servei de Manteniment Integral del Parc Fluvial del Besòs per tal de condicionar l’espai de l’entorn per a l’exposició. També agraïm la col·laboració dels usuaris que van respectar les indicacions del Servei d’Informació dels Usos del Parc i de la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet.

Aquesta iniciativa forma part de l’Agenda Besòs, un instrument creat per impulsar accions compartides entre els municipis que pertanyen a l’eix Besòs.

compartir

Font de la informació: Parc Fluvial del Besòs

Categoria: Parc Fluvial Besòs, Educació ambiental, general,