Parc Fluvial Besòs
El diumenge 30 de juny, en plena onada de calor

La intensa calor redueix la participació a la XVII Bicicletada del Besòs pedala contra el càncer

$urlFileEntry

Edició anterior. Autor: Parc Fluvial Besòs

01/07/2019

El Consorci Besòs-Tordera, conjuntament amb la Federació Catalana de Ciclisme i diversos ajuntaments de la conca, van organitzar la XVII Bicicletada del Besòs, enguany dedicada a la lluita contra el càncer amb el lema 'Pedala contra el càncer #kmcontraelcàncer'.

L’activitat estava prevista per al diumenge 19 de maig, però la previsió de pluges va fer que s’ajornés fins al diumenge 30 de juny. Malauradament, les condicions meteorològiques del cap de setmana, amb l’activació de la fase d’alerta del protocol per onada de calor, van tornar a jugar una mala passada als organitzadors.

Les temperatures rondaven els 30 graus i la sensació de xafogor, amb una humitat relativa del 85 %, van desmotivar els participants d’aquesta edició.   

Tanmateix, els més intrèpids que no van voler deixar de mostrar el seu compromís amb la causa van poder circular pels camins fluvials i incorporar-se al tram final de  gairebé 5 km de carril bici habilitat fins a la línia de meta.

El Parc Fluvial del Besòs vol agrair l’esforç de l’organització i, sobretot, d’aquells qui van voler donar suport a la iniciativa malgrat les condicions adverses. Moltes gràcies a tots!

 

compartir

Font de la informació: Parc Fluvial del Besòs

Categoria: Parc Fluvial del Besòs, Educació ambiental, Parc Fluvial Besòs,