Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Montnegre-Corredor En el marc del Dia Internacional de les Muntanyes

Pujada col·lectiva als cims del Montnegre i el Corredor per celebrar els 25 anys del parc

$urlFileEntry

Santuari del Corredor. Autor: XPN

27/11/2014

En motiu de la celebració dels 25 anys del Parc del Montnegre i el Corredor, el diumenge 14 de desembre es farà una Pujada col·lectiva als cims del Montnegre i el Corredor. A més de servir per a recordar l'efemèride aquesta activitat formarà part del conjunt d'accions que es duen a terme en el context del Dia Internacional de les Muntanyes DIM que segons la FAO és una diada internacional que té com a objectiu crear consciència sobre la importància de les muntanyes per a la vida.

Des de l'oficina del parc s'han impulsat sortides simultànies als cims o indrets de referència (el Corredor, Sant Martí de Montnegre o Hortsavinyà) des dels diferents municipis de l'entorn geogràfic del parc.

A Arenys de Munt s'ha programat una sortida a les 7 del matí per anar a Hortsavinyà guiada per en Josep Suñé. Els interessats cal que contactin prèviament al telèfon 93 7938589. El punt de trobada serà a l'Eixample davant de Can Globus. Es preveu que l'activitat duri tot el dia, per tant cal portar esmorzar i dinar. 

A les 8 h del matí hi haurà una altra sortida al Santuari del Corredor amb parada per esmorzar a la Creu de Rupit. L'esmorzar anirà a càrrec dels Muntanyecs d'Arenys de Munt al preu de 5 euros que aniran íntegrament per la Marató de TV3.

Un cop arribats als punts de trobada es faran fotografies col·lectives i el parc oferirà als participants un petit refrigeri i un detall consistent en una aglà commemorativa feta amb fusta del roure monumental de Santa Maria de Montnegre.

L'activitat està organitzada per la Central, Centre d'Informació del Parc Montnegre i el Corredor, l'Ajuntament d'Arenys de Munt,la  Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i Muntanyencs d'Arenys de Munt.

compartir

Font de la informació: Parc del Montnegre i el Corredor

Categoria: Montnegre-Corredor, general,

Tags: dim,